Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Ministerului Economiei și Infrastructurii a fost solicitat de către transportatorii auto pentru decizia de majorare a tarifului

Ministerului Economiei și Infrastructurii a fost solicitat de către transportatorii auto pentru decizia de majorare a tarifului

02 Decembrie 2019 - 

Transportatorii auto solicită Ministerului Economiei și Infrastructurii să adopte săptămâna aceasta decizia privind majorarea tarifului pentru transportul regulat de pasageri în trafic național.

În acest sens, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a trimis o solicitare către ministrul Anatol Usatîi, scrie unimedia.info.
„Până în prezent a avut loc o rundă de negocieri din trei ședințe (inclusiv cu participarea domnului Usatîi) în rezultatul căreia au fost idetificate mai multe măsuri care ar permite micșorarea costurilor operatorilor de transport, inclusiv excluderea controalelor abuzive, transparentizarea MEI și ANTA, lupta cu transportul ilicit, etc.
Ca rezultat a fost întocmit un proiect de Memorandum de înțelegere, semnarea căruia ar putea determina operatorii de transport să reducă cerința privind majorarea tarifului de la 92 bani per km la 74-76 bani per km. Memorandumul încă nu este semnat. Astfel cerința noastră se menține de a majora tariful la 92 bani per km”, scriu reprezentanții Asociației.

Lasă un comentariu