Evenimentul zilei

Sam02222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică în țară

În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică în țară

28 Decembrie 2019 - 

Aceștia vor supraveghea locurile de agrement, tîrgurile de Crăciun, piețele și vor patrula traseele naționale, transmite IPN.

Daniel Mazepa, șef al Secției Coordonarea Activității Poliției Comunitare al Inspectoratului General al Poliției, a recomandat părinților să nu lase copiii fără supraveghere nici acasă, nici în stradă, la evenimente publice, mai ales cînd se află în mulțime. Copiii trebuie învățați să ceară ajutor de la polițiști în eventualitatea în care se pierd și să cunoască datele de contact ale părinților. Șeful Serviciului InfoTrafic, Pavel Apostol, atenționează șoferiii să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și să nu urce băuți la volan. Pentru următoarele zile, se așteaptă un flux mare de mașini în oraș. Șoferii sînt sfătuiți să se asigure că unitățile de transport sînt parcate regulamentar, iar dacă pot, să renunțe la călătoriile cu transportul privat în favoarea celui public.

Lasă un comentariu