Evenimentul zilei

Lun04062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Institutul Mamei și Copilului vor beneficia de investigații de diagnostic și tratament la aparate de ultimă generație

Institutul Mamei și Copilului vor beneficia de investigații de diagnostic și tratament la aparate de ultimă generație

22 Februarie 2020 - 

Pacienții internați la Institutul Mamei și Copilului vor beneficia de investigații de diagnostic și tratament la aparate de ultimă generație.

Instituția medicală a fost dotată cu un sistem radiodiagnostic mobil performant și o masă de operație radiotransparentă.
Achiziția a costat un milion 527 de mii de lei, banii fiind alocați din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.
Masa radiotransparentă pentru operații împreună cu sistemul radiodiagnostic mobil permit efectuarea unor intervenții chirurgicale cu un grad înalt de precizie și sensibilitate.
Potrivit reprezentanților Institutului Mamei și Copilului, utilajul urmează să fie utilizat după instruirea specialiștilor, obținerea certificatului de la Agenția Națională de Sănătate Publică și a autorizației de utilizare a dispozitivelor medicale de la Agenția Națională de Radiologie.

Lasă un comentariu