Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Ion Chicu: Maxi-taxiurile nu mai au ce căuta pe străzile capitalei, iar primăria trebuie să găsească bani ca să cumpere autobuze

Ion Chicu: Maxi-taxiurile nu mai au ce căuta pe străzile capitalei, iar primăria trebuie să găsească bani ca să cumpere autobuze

24 Februarie 2020 - 

Maxi-taxiurile nu mai au ce căuta pe străzile capitalei, iar primăria trebuie să găsească bani ca să cumpere autobuze.

Anunţul a fost făcut astăzi de către premierul Ion Chicu la finele şedinţei de lucru cu şeful statului, Igor Dodon, comunică MOLDPRES.
Potrivit sursei citate, maxi-taxiurile nu pot fi înlăturate imediat, dar, odată ce vor fi depistate fonduri pentru achiziţionarea mai multor autobuze şi troleibuze, acest tip de transport ar trebui să dispară. „Primăria ar trebui să depisteze bani suplimentari pentru a procura noi mijloace de transport, ca în sfârșit orașul nostru să arate ca orașele civilizate, europene. În opinia mea, maxi-taxiurile și-au depășit deja era”, a opinat Chicu.
În dimineaţa curentă, mai mulţi transportatori care gestionează rutele de maxi-taxi de pe teritoriul municipiului Chişinău au anunțat că își sistează activitatea, în semn de protest pentru refuzul autorităților municipale de a majora tariful pentru o călătorie.

Lasă un comentariu