Evenimentul zilei

Dum04052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama Mariah Carey şi Elton John, plătiţi cu SUMA INCREDIBILĂ de 3,5 milioane de lire sterline pentru a cânta la nunta unor miliardari ruşi

Mariah Carey şi Elton John, plătiţi cu SUMA INCREDIBILĂ de 3,5 milioane de lire sterline pentru a cânta la nunta unor miliardari ruşi

18 Ianuarie 2017 - 

Mariah Carey şi Elton John au fost plătiţi cu un onorariu total de 3,5 milioane de lire sterline pentru a cânta la petrecerea de nuntă a nepoatei în vârstă de 19 ani a unui miliardar rus, care a avut loc sâmbătă, la Londra, informează Daily Mail.

Potrivit presei britanice, Mariah Carey a primit 2,5 milioane de lire sterline pentru a veni din Statele Unite la Londra şi să cânte piesa "We Belong Together" în onoarea mirilor.
Petrecerea de nuntă a avut loc la celebrul Landmark Hotel din Londra, unde apartamentul prezidenţial costă 1.450 de lire sterline pe noapte.
Elton John, care a primit un onorariu de 1 milion de lire sterline, a susţinut un recital de 12 piese şi i-a dedicat miresei cântecul "Tiny Dancer".
Actorul Antonio Banderas a susţinut un discurs în cadrul aceluiaşi eveniment.
Petrecerea s-a încheiat cu un DJ set al muzicianului şi producătorului muzical Mark Ronson.
Unii dintre invitaţi au publicat pe reţelele de socializare fotografii cu tortul de nuntă, care a fost uriaş, având o înălţime de cel puţin trei metri, dar şi cu spectaculosul meniu servit oaspeţilor, ce a inclus preparate fine, precum biban de mare, caviar, filet de vită şi ananas macerat.
Pe lista invitaţilor s-au aflat  CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Lasă un comentariu