Evenimentul zilei

Lun07062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama O nouă nuntă regală la castelul Windsor Lady Gabriella Windsor şi Thomas Kingston s-au căsătorit

O nouă nuntă regală la castelul Windsor Lady Gabriella Windsor şi Thomas Kingston s-au căsătorit

20 Mai 2019 - 

Lady Gabriella Windsor, fiica lui Michael de Kent, văr primar al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi omul de afaceri Thomas Kingston s-au căsătorit şi o mare parte a familiei regale britanice s-a reunit pentru a sărbători acest mare eveniment.

A fost totuşi o ceremonie mult mai discretă decât cea desfăşurată anul trecut când prinţul Harry s-a căsătorit cu Meghan.

Lista de invitaţi a avut-o în frunte pe regina Elisabeta a II-a care a purtat un pardesiu din tweed de culoare fucsia deasupra unei rochii asortate cu imprimeu floral. Regina a fost însoţită de prinţul consort, Philip îmbrăcat într-un frac sobru.

Printre personalităţile cele mai aşteptate s-au aflat prinţul Harry, care a venit fără soţia sa Meghan, ducesa de Sussex, care a născut un băieţel acum două săptămâni. Harry a venit însoţit de Sophie Winkleman, cumnata miresei Lady Gabriella.

Au participat la nuntă şi prinţesa Ana împreună cu soţul său, Timothy Laurence, prinţul Edward şi prinţesa Beatrice alături de mama ei, Sarah Ferguson şi de logodnicul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi.

La capitolul absenţe, cele mai notabile au fost cea a prinţului William, care a participat la finala FA Cup de fotbal, şi a prinţesei Eugenie de York, aflată în vacanţă cu soţul său, Jack Brooksbank.

Lady Gabriella, 38 de ani, a ales pentru ceremonie o rochie de mireasă de inspiraţie romantică creată special pentru ea de designera italiană Luisa Beccaria. Elementul de impact a fost voalul lung de 6 metri, la care mireasa a asortat tiara care i-a aparţinut bunicii sale, prinţesa Marina a Greciei.

Ceremonia a început fix la 12:00 la prânz, cu punctualitate britanică, şi a fost oficiată de reverendul David Conner. După slujbă şi tradiţionala şedinţă foto, mirii şi invitaţii s-au îndreptat spre reşedinţa de vară Frogmore House pentru a continua petrecerea.

Lasă un comentariu