Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama Australia: Din cauza căldurii și a incendiilor, oamenii au ajuns să fure apă

Australia: Din cauza căldurii și a incendiilor, oamenii au ajuns să fure apă

20 Decembrie 2019 - 

Poliţia australiană a lansat un apel la informaţii pentru a-i găsi pe autorii unui furt extrem de neobişnuit, a 300.000 de litri de apă, infracţiune deosebit de gravă în contextul secetei care s-a abătut asupra acestei ţari.

Hoţii au sustras apa din două rezervoare aflate pe o proprietate din Evans Plains, un cătun aflat la trei ore de condus, la vest de Sydney, în statul New South Wales, potrivit Agerpres.
O purtătoare de cuvânt a poliţiei a declarat că jaful, descoperit este probabil legat de secetă şi de lipsa de apă care afectează în prezent numeroase zone din New South Wales.
Seceta a fost dramatică pentru numeroase ferme şi crescătorii, obligate să-şi vândă animalele. Statul, cu capitala la Sydney, a fost, de asemenea, afectat de incendii forestiere devastatoare.
„Poliţia doreşte să vorbească cu oricine a văzut în zona Evans Plains camioane cisternă sau vehicule conţinând echipamente care permit transportarea apei”, a precizat poliţia într-un comunicat.
Furtul a fost descoperit însă ar fi putut fi comis oricând în ultimele două săptămâni, a precizat ea.

Lasă un comentariu