Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama VIDEO// Fondatorul Tesla, Elon Musk, a compus o piesă de muzică electronică

VIDEO// Fondatorul Tesla, Elon Musk, a compus o piesă de muzică electronică

01 Februarie 2020 - 

Renumit pentru maşini electrice şi rachete, dar şi pentru declaraţii controversate, Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, şi-a dezvăluit o altă pasiune, muzica electronică, relatează AFP, citată de Agerpres.

Media

 

„Am compus o melodie intitulată „Don't doubt ur vibe” (Ai încredere în instinctele tale)”, a anunţat Elon Musk joi seară pe Twitter, mesajul său fiind ilustrat cu fotografii în care CEO-ul apare într-un studio de înregistrări.

„Am compus versurile şi cânt chiar eu”, a mai scris acesta, publicând pe platforma de socializare piesa muzicală, produsă de propria casă de discuri, Emo G. Records.

Patronul Tesla şi SpaceX nu a oferit alte detalii, nici asupra sursei sale de inspiraţie, nici asupra viitorului carierei muzicale.

Joi, la bursa din New York, capitalizarea Tesla a atins116,72 de miliarde de dolari, depăşindu-o pe cea a principalilor constructori de automobile americani, General Motors, Ford şi Fiat Chrysler USA.

Lasă un comentariu