Evenimentul zilei

Lun04062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama Cel de-al treilea film al seriei "Jurassic World" va purta titlul "Jurassic World Dominion"

Cel de-al treilea film al seriei "Jurassic World" va purta titlul "Jurassic World Dominion"

26 Februarie 2020 - 

Cel de-al treilea film al seriei "Jurassic World" va purta titlul "Jurassic World: Dominion", conform unei imagini postate pe un site de socializare de regizorul filmului, Colin Trevorrow, încă de luni, din prima zi de filmări, transmite miercuri The Wrap.

Studiourile Universal au confirmat, marţi, titlul noului film.
Filmul "Jurassic World: Dominion" a intrat de luni în stadiul de producţie, iar Colin Trevorrow a revenit în scaunul de regizor pe care l-a ocupat şi pentru primul film din serie, lansat în 2015. Producţia din 2018 "Jurassic World: Fallen Kingdom" a fost regizată de J.A. Bayona.
Vedetele seriei, Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard, îşi reiau rolurile şi în cel de-al treilea film al seriei. Din distribuţie mai fac parte actori care au jucat în seria originală "Jurassic Park", din anii '90 - printre care laureata premiului Oscar Laura Dern, Sam Neill şi Jeff Goldblum.
Scenariul noului film este scris de Colin Trevorrow alături de Emily Carmichael. Producătorii executivi ai filmului sunt Colin Trevorrow şi Steven Spielberg.
Lansat în 2015, primul film din serie, "Jurassic World", a devenit unul dintre cele mai profitabile filme din istorie, fiind în prezent pe locul 6 în clasamentul producţiilor cu cele mai mari încasări, cu 1,67 de miliarde de dolari. Cel de-al doilea film al noii serii, "Jurassic World: Fallen Kingdom", a obţinut încasări de 1,3 miliarde de dolari din întreaga lume.
Conform studiourilor Universal, filmul "Jurassic World: Dominion" va fi lansat la 11 iunie 2021.

Lasă un comentariu