Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Curiozitati VIDEO// Cu cât a scăzut averea lui Elon Musk după incidentul cu camionul electric Cybertruck

VIDEO// Cu cât a scăzut averea lui Elon Musk după incidentul cu camionul electric Cybertruck

23 Noiembrie 2019 - 

Averea lui fondatorului Tesla, Elon Musk, a scăzut cu 768 de milioane de dolari, după ce la cel mai recent eveniment al companiei Tesla, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart, relatează Mediafax, citat de DIGI24.

Media

 

În timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart în urma unei demonstraţii care ar fi trebuit să arate cât de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit înjurând înainte de a spune că mai există „loc pentru îmbunătăţiri”.

După incident, valoarea acţiunilor Tesla a scăzut cu 6%, ceea ce a dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar într-o singură zi.

„Este antiglonţ”, a spus Musk despre camionul electric, cu doar câteva momente înainte ca directorul de design Franz von Holzhausen să demonstreze nu doar o dată, dar de două ori, faptul că geamurile ar putea fi sparte dacă o persoană aruncă un obiecte către acestea.

„Nu a trecut prin geam, asta este totuşi bine”, a declarat Musk la scurt timp după ce geamurile s-au spart.

Anterior, Elon Musk a descris vehiculul ca fiind un camion futuristic, de tipul „Blade Runner”. Totuşi, criticile faţă de designul vehiculului nu au întârziat să apară, majoritatea persoanelor comparând camionul cu cele din jocurile video sau desenele animate.

Tesla a prezentat, joi, primul său camion full-electric, denumit Cybertruck, un autovehicul cu un aspect futuristic radical ce ia la ţintă sursa de profitabilitate a producătorilor auto americani din Detroit, piaţa camionetelor.

 

Lasă un comentariu