Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Anunt ANUNȚ pentru consumatorilor din nordul R.Moldova. ANRE urmează să majoreze cu aproape 15 la sută tarifele la energia electrică

ANUNȚ pentru consumatorilor din nordul R.Moldova. ANRE urmează să majoreze cu aproape 15 la sută tarifele la energia electrică

12 August 2019 - 

 Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică se va întruni vineri în ședință pentru a aproba noile tarife la energia electrică livrată populației.

 

Potrivit unui comunicat, plasat pe pagina web a ANRE, prețul unui kW oră livrat consumatorilor din nordul R.Moldova ar urma să se majoreze cu aproape 15 la sută. Clienții ”Gas Natural Fenosa” ar urma să achite cu 3% mai scump pentru aceeași cantitate de energie electrică.

Inițial în cererea sa ”Gas Natural Fenosa” solicita o majorare a tarifului cu peste 8%, sau circa 15 bani,  iar furnizorul din Nord, cu 22%, sau 43 de bani.

Companiile explică necesitatea creșterii tarifelor prin majorarea prețului de import a energiei electrice și deprecierea leului față de principalele valute de referință. 

Lasă un comentariu