Evenimentul zilei

Mie04082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Anunt Vremea pentru 9 februarie

Vremea pentru 9 februarie

09 Februarie 2020 - 

La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi zero grade, iar la Orhei - un grad Celsius.

La Tiraspol se aşteaptă două grade, iar la Leova va fi cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul termometrele vor indica cinci grade.
În Capitală, cerul va fi variabil. În această noapte, temperatura a fost de până la minus zece grade. Pe parcursul zilei se vor înregistra patru grade. În următoarele zile termometrele vor arăta între şase şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi minus cinci grade Celsius.
În cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid termometrele vor indica 12 grade, iar la Roma 15. La Paris se aşteaptă 13 grade, la Londra 15, iar la Berlin cu două grade mai puţin. La Viena sunt prognozate cinci grade, iar la Praga zece grade Celsius. La Varşovia şi Budapesta se aşteaptă şapte grade, iar la Belgrad vor fi zece grade Celsius. Două grade vor fi în Capitala României. La Atena se vor înregistra 12 grade, iar la Ankara temperatura va scădea până la minus trei grade Celsius. La Kiev termometrele vor indica două grade, iar la Moscova - zero grade Celsius.

Lasă un comentariu