Evenimentul zilei

Dum09152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social România
15 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Un număr de 14 firme româneşti de design vestimentar participă, de duminică până marţi, la festivalul de modă New York Women's Fashion, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), potrivit Agerpres.

13 Sep 2019
Publicat în România

Toți cei eliberați de premierul român sunt considerați oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. În executiv au fost însă păstrați membri ALDE, aflați pe poziții de secretar de stat, care au trecut în tabăra puciștilor din partid.

13 Sep 2019
Publicat în România

România trebuie să facă parte din nucleul dur al UE, alături de cei care vor o Uniune Europeană mai puternică şi mai integrată, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, Angel Tîlvăr, la întâlnirea pe care a avut-o la Berlin cu Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Statuile din Piaţa Universităţii pot fi admirate, începând de joi, într-un decor diferit ce le va dezvălui trecătorilor o parte din istoria unor monumente emblematice pentru Bucureşti, dar şi o altfel de perspectivă asupra acestora, relatează mediafax.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Oficiali din Ministerul Agriculturii împreună cu reprezentanţi ai sectorului agricol din Republica Moldova şi 17 oameni de afaceri participă în SUA la o misiune de lucru pentru realizarea unui schimb de experienţă în agricultură, relatează Agerpres.

11 Sep 2019
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că îl propune pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne pe Dan Chirilă, pentru portofoliul Educaţiei - pe Carmen Gavrilă, iar pentru funcţia de vicepremier - pe Dan Matei.

11 Sep 2019
Publicat în România

Cei care doresc să voteze în străinătate la alegerile prezidenţiale se pot înregistra ca alegători în străinătate prin intermediul unui formular online, până cel mai târziu la ora 23:59:59.

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Propunerea României pentru funcția de Comisar European, Rovana Plumb, a fost nominalizată de președintele Comisiei Europene să preia portofoliul Transporturilor. Urmează audierea în comisii și votul în plenul Parlamentului European. 

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, anunţă, într-o postare pe Twitter, că românii care locuiesc în Marea Britanie vor avea timp până la finalul anului 2020 să se înregistreze pentru statutul de rezidență, relatează Mediafax, citat de DIGI24.

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Un echipaj al poliției germane a făcut o descoperire neașteptată în timpul patrulării într-o zonă comercială din orașul Woldek, sâmbătă, 7 septembrie. Atenția le-a fost atrasă de o mașină cu numere de înmatriculare est-europene, în care a intrat un bărbat care ieșise în fugă dintr-un magazin.

09 Sep 2019
Publicat în România

Ursula von der Leyen, viitorul președinte al Comisiei Europene, a dat publicității lista comisarilor pe care i-a acceptat în viitoarea componență a Comisiei. Din partea României, pe listă se află Rovana Plumb.

09 Sep 2019
Publicat în România

Totul a început într-o zi de primăvară. O zi în care din dorința de a da o mână de ajutor unei cauze, funcționând ca voluntar, ai fost în vizită la edilul din orașul lui Bacovia alături de cei care conduc și luptă pentru a face un loc în care oamenii ce ne reprezintă țara în misiuni externe, și nu numai, și rămân cu sechele pentru tot restul vieții, despre care nu se știu prea multe adevăruri, să se trateze. 

07 Sep 2019
Publicat în România

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o avertizare referitoare la călătoriile în Spania.

06 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu a declarat, vineri, că le-a cerut diplomaţilor români de la Kabul să se întoarcă în ţară, dar aceştia au refuzat, motivând că vor să-şi încheie misiunea.

Pagina 1 din 45