Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social România
21 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

Viața de tipul celei pe care o duc cetățenii din Uniunea Europeană nu poate să apară în Republica Moldova decât prin unire cu România și nu prin intrare în Uniunea Europeană, care nu se poate produce. 

20 Mai 2019
Publicat în România

La 22 mai 2019, Fundația ”General Grigore Baștan” va dezveli o placă comemorativă din marmură cu efigia Generalului-maior parașutist aviator Grigore Baștan, în satul de baștină al acestuia, Flămînzeni, raionul Sîngerei.

20 Mai 2019
Publicat în România

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, va prezida luni, la Bruxelles, a 51-a reuniune a Consiliului Spaţiului Economic European (SEE), conform unui comunicat al ministerului de resort.

18 Mai 2019
Publicat în România

Premierul Viktor Orban a declarat în timpul vizitei la Washington de la începutul săptămânii,că i-a cerut liderului de la Casa Albă să intervină pentru deblocarea exploatării.

17 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că speră ca Laura Codruţa Kovesi să obţină postul de procuror-şef european şi să nu se amestece pe viitor în politică.

16 Mai 2019
Publicat în România

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută joi la Satu Mare că prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ''îşi face campanie acum pe persoană fizică'' şi că ''trebuia să îşi dea demisia''.

16 Mai 2019
Publicat în România

Circa 100 de alergători din Republica Moldova vor participa la cel mai dur ultramaraton din Europa, Transylvania100k, din cauza condițiilor climaterice extreme pentru această perioadă a anului.

16 Mai 2019
Publicat în România

Este vorba de dreptul de liberă circulaţie care a fost acordat de o țară pentru români şi bulgari de la 1 iunie.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

Schimbarea jobului rămâne una dintre cele mai stresante etape din viaţa profesională a românilor, joburile pe pile, anunţurile neadevărate şi lipsa experienţei fiind cele mai mari frici ale acestora atunci când trebuie să se angajeze, arată cel mai recent studiu derulat de o platformă de recrutare online din România.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

România ar putea exporta anual două milioane de berbecuţi în Emiratele Arabe Unite (EAU), la ora actuală existând discuţii directe între companiile emirateze şi firmele româneşti pentru perfectarea unor contracte comerciale, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

14 Mai 2019
Publicat în România

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) organizează la Bucureşti, alături de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, cea de-a 45-a Conferinţă a directorilor agenţiilor de plăţi din Uniunea Europeană, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

13 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

Comisarul european pentru Justiţie, Vera Jourova, a atenţionat în legătură cu numeroasele campanii de dezinformare strategică, odată cu apropierea alegerilor parlamentare europene de la sfârşitul lui mai, scrie dpa, citată de Agerpres

11 Mai 2019
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Federaţiei Române de Oină (FRO), Nicolae Dobre, a declarat, sâmbătă, că sportul naţional al României se va practica în curând în India, reprezentanţii ţării asiatice urmând să ajungă la sfârşitul acestei luni la Bucureşti pentru a învăţa regulile şi principiile de desfăşurare ale oinei.

10 Mai 2019
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum şi a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Pagina 1 din 39