Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Incredibil! Un bătrân de 100 de ani S-A VINDECAT de Covid-19. Tratamentul urmat a fost cu LEACURI BĂBEŞTI! Recomandat

09 Martie 2020 - 

Este unul dintre pacienţii care s-a vindecat cu succes de boală, a informat agenția de presă din China, Xinhua.

Un bărbat în vârstă de 100 de ani, din China, a fost externat sâmbătă din spital după ce s-a vindecat de Covid-19.
Bărbatul, căruia nu i s-a dat numele, a fost internat pentru prima dată într-un spital din Wuhan – un oraș din provincia Hubei din China, unde a început focarul pentru prima dată – pe 24 februarie. Potrivit Xinhua, el a suferit, de asemenea, de mai multe boli, cum ar fi insuficiența cardiacă, hipertensiunea arterială și boala Alzheimer.

Aşa cum se ştie, virusul este mult mai mortal pentru persoanele în vârstă, iar Dr. Peter Hotez , decanul de la Baylor College of Medicine, referindu-se la virusul ucigaş, în timpul unui Congres în SUA, l-a numit „îngerul morții pentru persoanele în vârstă“.

Tratamentul bătrânului de 100 de ani a durat 13 zile și a inclus o serie de metode, cum ar fi tratament antiviral, medicină tradițională chineză sau terapie cu plasmă. Se pare că în cele din urmă acestea au dat roade, deși în prezent nu se cunoaște un tratament anume care să funcționeze împotriva noului coronavirus.

Focarul de coronavirus a început în Wuhan, dar de atunci s-a răspândit în întreaga lume, infectând peste 100.000 de oameni și ucigând peste 3.000, dar marea majoritate a cazurilor fiind în China continentală. Cu toate acestea, peste 62.000 de oameni și-au revenit de atunci. Bărbatul a fost unul dintre cei 80 de pacienți externaţi de la spital sâmbătă, după vindecarea de coronavirus, notează jpost.

Lasă un comentariu