Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

10 August 2014 - 

BERBEC


Astăzi sunt favorizate numai activitățile de rutină, evită orice schimbare a programului de zi de luni. E o perioadă mai complexă, când trecerea rapidă a timpului este mai greu de suportat.
TAUR
Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea nu e o soluție, nici o strategie și nu e constructivă. Evită persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproșa sau, și mai bine, vorbește mai puțin!
GEMENI
Fie că ești șef sau subaltern, astăzi evită discuțiile în contradictoriu la serviciu. Poți crea, fără să vrei, situații tensionate cu urmări neplăcute. Zâmbește și fii foarte politicos!
RAC
Dacă azi cineva te critică, îi poți răspunde cu ironii și cinisme împrumutate de la vecinii tăi, Gemenii! Trebuie să-ți schimbi comportamentul social, previzibil înseamnă ușor de controlat!
LEU
O zi de luni densă, dar trebuie să-i faci față! Totul se întâmplă în același timp, o aglomerație aproape comică de evenimente, oameni și emoții. Dar ție îți place... ai ce și pe cine vâna!
FECIOARĂ
Nu par foarte armonioase relațiile tale sociale. Ai ceva de obiectat, nepăsarea celor din jur te scandalizează! Dar cel mai bine e să încerci să-i faci pe nesimțiți să se certe într ei!   
BALANȚĂ
Perseverează pe calea anunțată, respectă promisiunile. Ești aprobat și la serviciu și acasă, după caz. Ai o formă bună fizică, dar nu exagera. Nu pleca la drum lung în a doua parte a zilei!
SCORPION
Dacă îți plac evenimentele, acțiunea, loviturile de teatru – astăzi nu vei fi dezamăgit! Poți să râzi cât vrei, râsul ucide prostia, se spune în Orient. Dar nu te băga în troacă...
SĂGETĂTOR
Unele riscuri în viața de cuplu, în duo, dacă este cazul. Ești bănuit pe nedrept, în general. Nu te justifica, cine se scuză, se acuză! Vorbește calm, frumos, și fă declarații de dragoste...
CAPRICORN
Păstrează-ți secretele, este prețul succesului! Dar nu uita că faci parte dintr-o familie, sau ești în duo, unde totul se împarte. Poate găsești și un sfat bun, sprijin, experiența contează!
VĂRSĂTOR
Nu este prea devreme să te pregătești pentru școală, dacă este cazul. Sau orice înseamnă studiu, carte, învățătură, perfecționare. În perioadele de criză dosarul contează mai mult!
PEȘTI
Adoptă un stil liberal în această zi de luni. Adică spune fiecăruia și oricui că are dreptate, la serviciu și acasă. Apoi fă tot cum te taie capul! De aceea, ai o zi cu rezultate discutabile!

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu