Evenimentul zilei

Vi06222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop săptămânal: Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare Recomandat

12 August 2017 - 

Pentru Tauri este o perioadă în care vă puteți bucura şi folosi de bani şi bunuri comune cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Fecioarele vor avea o săptămâna favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei.

Berbec

Relaţiile cu străinătatea sunt bune, iar discuţiile cu cineva aflat peste mări şi ţări vă pot aduce informaţii folositoare fie despre o călătorie pe care intenţionați să o faceți, fie despre studii sau locuri de muncă în alte ţări. Pe undeva există blocaje legate de călătorii, însă, la un moment dat, lucrurile se vor aşeza frumos. 

Taur

Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii. Ori primiți o sumă de bani de pe urma unei colaborări, ori favoruri de la alţii. Este o perioadă în care vă puteți bucura şi folosi de bani şi bunuri comune cu partenerul de viaţă sau de afaceri. De asemenea, pot veni veşti bune legate de moşteniri sau partaje în cazul unui divorţ.

Gemeni

Partenerul de viaţă, cei de afaceri sau colaboratorii vă vor cere atât prezenţa, cât şi sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Atenţie la ce şi cum spuneți, pentru că totul poate fi luat de bun deocamdată. Perioada este nefavorabilă la capitolul relaţii şi discuţii profesionale, de aceea evitați să vorbiți prea mult şi să dați sfaturi şi indicaţii.

Rac

La serviciu este mult de lucru, însă se pare că se lucrează în salturi. Sunteți tentat să apelați la emoţionalul celor din jur, însă nu se recomandă, deoarece contextul astral vă poate expune unor situaţii ridicole dacă atingeți corzi sensibile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului. Dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă de treburi de rutină.

Leu

Se pare că doriți mai mult ca oricând compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile mici neînţelegeri, datorate faptului că dialogurile se realizează dificil în această perioadă, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă totul poate fi readus pe făgaşul cel bun. Pe de altă parte, rezervaţi-vă momente pentru a vă ocupa de un hobby sau de o activitate dragă sufletului.

Fecioară

Săptămâna este favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Rezumați-vă doar la planuri şi lăsaţi cheltuielile mari pentru casă pentru o altă perioadă mai favorabilă. La prima vedere, relaţiile cu membrii familiei sunt bune, însă ar fi bine să nu interveniți prea mult în viaţa celorlalţi.

Balanţă

Se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi. Totuşi, din cauza diferenţelor de opinie şi a comunicării viciate, aceste relaţii se pot destrăma uşor în perioada pe care o traversăm. Bine ar fi să vă rezumați la discuţii uşoare, de rutină, şi să evitaţi provocările celorlalţi. Este posibil să faceți mai multe drumuri pe distanţe scurte.

Scorpion

Săptămâna vă poate aduce bani, cadouri sau măcar veşti bune de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă de la serviciu. Sunt aspecte mărunte, câştiguri momentane, dar suficiente încât să vă bucure sufletul şi să vă rezolvați unele treburi personale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă doar de activităţi de rutină.

Săgetător

Contextul astral vă conferă strălucire şi spor în toate. Sunt momente în care tensiunea psihică slăbeşte considerabil, iar asta vă ajută să vă bucurați din nou de viaţă şi de evenimentele ei. Ar fi bine să începeți o dietă de sezon, un program de întreţinere corporală, să vă faceți ordine prin garderobă sau să mergeți la o şedinţă de masaj sau un tratament cosmetic.

Capricorn

Energia vă predispune la retragere din forfota cotidiană şi la oboseală. Ar fi bine să fiți cât mai retras, discret şi să vorbiți puţin şi la obiect. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, însă evitați consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Dozaţi-vă eforturile, ocupați-vă doar de activităţile uşoare, însă rezervaţi-vă momente de odihnă şi plimbări în aer liber.

Vărsător

Săptămâna e favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii, însă temele abordate ar trebui să fie uşoare şi de interes general. Unii apropiaţi vă pot provoca pe subiecte mai vechi, răscolindu-vă sufletul. Evitați să dați replici, însă nici nu vă divulgați părerile despre oameni sau evenimente. Ar fi bine să faceți ordine în anturajul apropiat şi să vă debarasați de cei care vă pun beţe în roate.

Peşti

Străluciți în ochii celorlalţi. Faceți impresie bună prin simpla apariţie în mijlocul lor, însă aveți grijă cum vorbiți. Reuşiți să impresionați, să atrageți atenţia şi privirile şefilor sau autorităţilor. De aici sunt posibile discuţii cu aceştia fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal. Recomandabil este să fiți precaut în vorbe şi să vă rezumați doar la dialoguri de rutină.

 

 

Lasă un comentariu