Evenimentul zilei

Vi06222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi,13 august

13 August 2017 - 

Astrologia este ştiinţa care se ocupă cu studiul influenţelor astrale asupra vieţii omeneşti şi asupra destinului universului. Această ştiinţă există, lăsând la o parte glumele care se fac pe seama credinţei în horoscop. Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi.

 

 Berbec:

Universul parcă pompează energie în venele voastre, problema este că voi nu ştiţi prea bine ce anume să faceţi cu ea. Vă descurajează ideea că aveţi o forță extraordinară de muncă, dar că o risipiţi în folosul altcuiva și că voi nu mai rămâneţi cu nimic de pe urma ei. Faceţi ceva, dacă așa e!

 Taur:

Azi veţi avea de jonglat cu mai multe propuneri sentimentale, dacă sunteţi singuri/e, sau vă veţi trezi în situația de a fi nevoiţi/te să alegeţi între două persoane care vă plac la fel de mult. Dar ziua se dovedește la fel de problematică și dacă sunteţi într-o relație împlinită, deoarece începeţi să fiţi atraşi/se de altcineva.

 Gemeni:

Conjunctura astrală de astăzi vă permite să fiţi mai îndrăzneţi/e; vă doriţi să ieşiţi din zona de confort pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să interacţionaţi mai bine cu partenerii/ele de afaceri astfel încât să îi/le atrageţi de partea voastră.

 Rac:

Este posibil ca azi să vă simțiți destul de stresaţi/te, iar cea mai mare sursă de tensiune vine din partea carierei voastre sau a aspectelor financiare. Nu vă mai gândiţi la ce e mai rău, mai bine imaginaţi-vă că veţi fi complet capabili/e să treceţi chiar și peste cele mai grele momente azi datorită calităților voastre.

 Leu:

Sunteţi cu adevărat în mijlocul unei perioade minunate din viața voastră, așa că ar fi cazul să vă bucuraţi de ea. Toate tranzițiile pe care le traversaţi vă duc acolo unde trebuie, iar ceea ce contează este să rămâneţi totuși umili/e pe parcursul acestui proces. Ştiţi și voi că aroganța este o capcană în care ajungeţi să cădeţi uneori.

 Fecioară:

Vă așteaptă o zi de duminică absolut superbă, este semnul pe care vi-l dau astrele. În loc să vă risipiţi energia pe carieră sau pe muncă, azi chiar o puneţi în slujba sufletului vostru; veţi merge la un eveniment cultural sau veţi frecventa un teatru ori un muzeu. Și începeţi să apreciaţi foarte mult aceste aspecte ale vieții.

Balanţă:

Vă așteaptă o zi extrem de armonioasă, una în care mintea voastră va depăși toate limitele pe care și le-a pus până acum. Este important că reuşiţi să depăşiţi un blocaj pe care voi singuri/e vi l-aţi pus până acum și care vă ținea din scurt. Așa treceţi peste o situație care a fost foarte complicată.

Scorpion:

Sunteţi tot mai convinşi/se că cineva din apropierea voastră vă ascunde ceva ce este foarte important, dar nu ştiţi cum să faceţi ca să îl/o determinaţi să își dezvăluie secretul. Sfatul meu este să nu vă mai temeţi de atâtea mistere.

 Săgetător:

Azi trăiţi viața la intensitate maximă, fără să vă opriţi să aruncaţi nici măcar o privire lucrurilor care vi se întâmplă. Nu spun că e rău să duceţi o viață activă și intensă, dar nu atunci când acest lucru vă împiedică să vă bucuraţi de evenimentele și persoanele din ea.

Capricorn:

Vor interveni câteva momente dificile la mijlocul zilei, atunci când aveţi o discuție în contradictoriu cu o persoană din anturajul vostru. Acest lucru nu v-ar deranja, dar omul respectiv încearcă să vă preseze să faceţi ceva ce nu vă doriţi, ceea ce vă irită la culme. Nu cedaţi dacă nu simţiţi această nevoie.

 Vărsător:

Cineva din jurul vostru are nevoie de ajutor azi, dar vouă parcă nu vă pasă prea tare de el/a. Azi vă simţiţi un pic confuzi/e, incapabili/e de ceva extraordinar. Nu e nimic rău în a vă odihni și nu trebuie să fiţi în fiecare zi eroi/ne care salvează ziua celorlalți.

Peşti:

Azi vă simţiţi incapabili/e să faceţi ceea ce trebuie întreprins sau voi sunteţi cei/le care vor să pară indisponibili/e. Cert este că nu aveţi nici cel mai mic chef de a vă respecta obligațiile sociale sau responsabilităţile pe care vi le-aţi luat. Gândiţi-vă bine cât va conta absența voastră și, dacă nu e deloc importantă, nu mai staţi pe gânduri.

 

 

 

Lasă un comentariu