Evenimentul zilei

Vi09212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 12 octombrie

12 Octombrie 2017 - 

BERBEC   Tu alegi, stelele doar arată! Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba, comic, dar folositor, de o aprovizionare de murături și conserve pentru iarnă. Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri.  Ziua respectivă este un bun prilej să recapeţi iniţiativa, mai ales în familie, dar şi la serviciu, sau în afaceri. Este, de asemenea o perioadă propice pentru relansarea unor proiecte mai vechi, care pot lua o variantă nouă.  Călătoriile şi drumurile rămân în continuare favorabile prin aspectele benefice ale lui Mercur. Este şi un spectacol, sau concert, pe seară, pentru procentul din Berbeci care doresc să se distreze şi sunt amatori de cultură şi artă.

 

  TAUR   Primeşti nişte veşti contradictorii, sfatul este să mai aștepți până se limpezesc apele. Astăzi poţi să ai şi o veste bună pe care o aşteptai şi o seară relaxantă şi plăcută, cu cei dragi. O zi care se anunţă tonică. Profită ca să ceri ceea ce ţi se cuvine, să obţii ceea ce ai dreptul. Impresia de greutate pe care o ai poate trece prin mişcare, sport şi eliminarea toxinelor. Trebuie să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel poți avea probleme. Sau, nu!

 

GEMENI   Chestiunile practice sunt la ordinea zilei. Unele dintre relaţiile tale sociale te pot ajuta ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Trebuie să ai obiective clare, ca să poţi să ai succes. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum. O atitudine ferma dar şi uşor comica rezolva situatia. Ziua aceasta este perioada de timp amestecată în care aspectele benefice şi malefice se succed rapid. Prudenta si diplomatia trebuie sa te caracterizeze, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu si fata de anturaj, in general. Seară relaxantă.

RAC   Din nou, probleme sentimentale? Este normal, cine nu are, așa este viața! După programul de muncă, ocupă-ţi timpul liber cu ceea ce îţi face plăcere, cu un hobby, aşa te relaxezi activ. Fii selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. Cum am mai spus, lucrurile pot să fie mai simple. Trebuie să recuperezi timpul pierdut; de asemenea este bine să reconfirmi înţelegerile şi promisiunile făcute, cele care îţi convin, binânţeles, – în sensul verificării dacă partenerii de sau din familie sau de afaceri sunt capabili să se ţină de cuvânt, iar pe de altă parte poţi adăuga nuanţe favorabile ţie.

  LEU   Este momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ideile. Să-ţi delimitezi teritoriul, să domnești, după obiceiul puternicelor feline. Haide, haide, este ușor, nu e multă muncă! Nu exagera cu bătutul la cap inutil, anturajul este binevoitor! Este şi o perioadă de timp legată de protecţie. În aceiaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă, de la o carte bună la un sfat de taină cu prietenii adevăraţi.

 

FECIOARĂ    Fie că eşti la serviciu, la muncă, fie acasă, astăzi dai prea multă atenţie amănuntelor, detaliilor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face griji! Este o zi a atenţiei mărite pentru că stelele arată posibile pierderi de bani şi de relatii, de prietenii chiar.  În perioada menţionată trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

 

BALANŢĂ   Relaxare! La cumpărături, sau la film! Sunt doua locuri unde prin definiţie poţi să te simţi bine şi să-ţi reîncarci bateriile cam slabe. Ziua aceasta de joi este un prilej de recuperare. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie. Câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate. Te simti aproape excelent ceea ce este un motiv suficient sa tii nasul pe sus. Bate un vant de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ţi capul la contribuţie cum să faci rost de bani! Stelele îţi sunt favorabile, aşa că o să te descurci şi de data asta. Ca un acrobat fără plasă.

 

SCORPION  Ai ceva mai multă energie astăzi. Vremea, ceva mai caldă, te invită la plimbare şi la distracţie. Poate faci şi nişte cumpărături pentru conserve de iarnă şi aşa uneşti plăcutul cu utilul! Se  pastrează aspectele complexe cu planetele colective de ceva timp, traduse printr-o lipsa de interes a anturajului fata de tine. Aşa că nu-i deranja azi, că nu au timp de tine! Perioada este benefică şi aduce realizări şi noroc. Atenţie la mijloacele de transport în comun. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante.

 

 

SĂGETĂTOR    Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi liniştită, la muncă și acasă, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, fără să renunţi la tabieturi! Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi.  Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Posibile transformări în bine, la serviciu şi acasă. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți fi dezamăgit modul în care o sa te ajute colegii, prietenii, rudele.

 

 

CAPRICORN  Capricornii sunt foarte interesaţi de siguranţa lor personală. Nu uita acest lucru astăzi, dacă te apuci de ceva nou, de orice. Cere lămuriri, clarifică, ca să fii sigur că nu este riscant! Câştiguri mici dar suficiente - împărţite cu membrii familiei, sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profita şi realizeaza ceva material, finalizeaza un proiect. O mică supărare dar pe total perioadă rezultatul iti este favorabil. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai mare importanţă.

 

 

VĂRSĂTOR  Joia aceasta ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând, succesiv! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor doar binele! Confortul spiritual este cheia succesului tau. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a unor problemelor financiare lăsate la voia întâmplării. Mare atenţie la răceală şi la durerile de dinţi.

 

 

PEŞTI  Cu toate că pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic foarte rău în această zi de joi! O veste, in a doua parte a intervalului, iti  face mare plăcere.  Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, poți constata că sunt bine intenţionaţi. Mercur iti aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia ta să fie justă.

Lasă un comentariu