Evenimentul zilei

Joi11152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 6 noiembrie

06 Noiembrie 2017 - 

BERBEC  Fii prudent, calm şi precaut, dar scurt, când discuţi, negociezi şi mai ales în convorbirile la mobil! Cere precizări, informații în plus!  Cu toate că pare că este o zi bună, evită graba. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic. Chiar nu merită să te consumi pentru toate prostiile, care, te fapt, nici nu te intersează! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia.

 

 

TAUR  Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă. Nu o rata cum faci de obicei! Cooperează mai strâns cu partenerii de muncă, sau de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei. Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă. Nu o rata cum faci de obicei! Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă  în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi. Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, simţăminte noi, dar şi oameni şi locuri pe care nu le-ai mai văzut, poate prieteni vechi, colegi de şcoală, camarazi din trecut.

GEMENI  Pe culoarul dintre inimă și minte se trântesc, cu furie, uși! Conflict dintre sentimente şi logică. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează, amână, reformulează. Nu lua decizii majore. Trebuie să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Profită de bunăvoinţa stelelor şi avansează în carieră, dar şi relaxează-te. Ne te preocupa prea mult de impactul veștilor primite astăzi, majoritatea este ”fake news”.

RAC   Nicio configuraţie negativă, nicio grijă importantă. Este una din zilele acelea când eşti productiv, liniştit şi optimist, dar trebuie să pui la punct unele probleme ale casei, pentru iarnă. Conjunctra planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pământ. Primeşti veşti, unele bune. Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine.

 

LEU   O atitudine de felul „da, înţeleg, de acord!” descurajează aproape pe oricine. Nu reacţiona la nimic, taci, aprobă şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. Lucrarile s-au aglomerat din nou, ai mult de munca şi niciun chef. La prânz poate este bine să-ţi îndulceşti viaţa, aşa că oferă-ţi o prăjitura cu o cafea bună şi dă telefon unei prietene, poate ieşiti pe seară la un film şi la un suc in oraş. Aşa se face, într-o societate normală, scrie evz.ro.

FECIOARĂ  Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci confidenţe, sau compromisuri indiscrete. Conjunctura descurajează orice este important sau riscant. Ascultă, însă, cu mare atenţie! Totuşi, o zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia şi către profesia sau meseria ta. Cere ce ţi se cuvine.  Dar nu uita familia, prietenii, cei dragi, în general!  Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute.  Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Cel puţin aşa spune Scriptura!

 

BALANŢĂ  E luni, nu te avantajează lucrurile serioase, grave, sobre, pentru că astăzi pare a fi o zi veselă, distrează-te, mai ales pe seară şi fă-i şi pe cei din jur să se relaxeze şi să simtă bine!  Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate în oraș. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba - rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci, relaxează-te, distrează-te, râzi căt poţi!

 

SCORPION  Conjunctura este favorabilă, mai puţin în domeniul serviciului. Cu tact şi calm poţi evita discuţiile care duc la necazuri. Zâmbeşte mult şi nu te lăsa antrenat în bârfe și intrigi. Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă cu mere şi brânză!

 

SĂGETĂTOR   O perioadă de vulnerabilitate emoţională, aşa că nu lua hotărâri pripite şi încearcă să nu fii nervos. Evită conflictele şi totul se poate rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide. Astăzi, chiar de la începutul săptămânii trebuie să te descurci singur, iar dacă ai succes nu trebuie să împarţi laurii victoriei cu nimeni. Oricum, cei din jurul tău sunt foarte ocupaţi şi tensionaţi, aşa că nu ai de ales.

 

CAPRICORN   Ai o atitudine pozitivă, corectă, faţă de viaţă şi profesie, dar trebuie să fii un pic mai rapid, de exemplu, astăzi ai o idee bună. Stelele spun să nu o mai aștepți, să o aplici repede! Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi vor fi mai târziu lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă! Nu mai da sfaturi, mai ales la serviciu, daca nu ţi se cer şi nu mai vorbi atâta numai despre tine. Și numai mormăi…

 

VĂRSĂTOR    Tot ceea ce începi astăzi poate fi în avantajul tău. Norocul nu te ocoleşte, începi bine săptămâna. Nu e vorba de bani, sau glorie, ci de ceva mult mai important, de preţuirea celor dragi! Viitorul poate fi interesant, mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, care pare importantă. Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă, o situaţie, care pare dificilă. Nu te repezi, gândeşte-te bine, ia toţi factorii în consideraţie şi poţi reuşi!

 

PEŞTI   Nimic foarte special, nimic interesant, spectaculos. O zi de luni monotonă, chiar liniştită. Pe seară stelele te îndrumă la un film, poate în oraș, la o vorbă pe net. Pe total, o zi normală! Nu da ocazia formării unor opinii colective. Mai ales dacă aceste opinii crezi că nu îţi sunt favorabile. Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar incă nu ştii in cine poţi avea incredere. Stelele spun să mai aștepți cu confesiunile. Ai aşteptat ziua de azi cu nerabdare şi speranţă că se vor rezolva o parte dintre problemele tale. Nu ai ce regreta, dar este loc de mai bine!

Lasă un comentariu