Evenimentul zilei

Dum12162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 7 noiembrie

07 Noiembrie 2017 - 

BERBEC  Uranus, retrograd, în zodie, indică o zi optimă pentru orice inspiraţie subită. Azi poţi să-ţi permiţi fantezii uitate, să te uiți la mărfurile magazinelor orientale şi telenovele turcești! Climatul astrologic general este favorabil. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti nerăbdarea şi elanul, dinamica ta prodigioasă, ei bine, în acest caz ai numai de câştigat. După cum bine ştii „graba strică treaba”!

 

TAUR  Ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci şi inspiraţie. Nu mai sta pe gânduri, lucrează cât poți mai mult! Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni, sigur, dacă nu au fost toate de vacanţă, şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”!.

GEMENI  Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea, o zi relaxantă, plăcută, ba chiar interesantă, sub aspectul realizărilor personale. Găseşti nota potrivită în mai toate domeniile. Climatul astrologic este dinamic, te favorizează în domeniul social să găseşti înţelegerea de care ai atâta nevoie. Trebuie doar să ştii să te opreşti în această cursă către recunoaşterea identităţii proprii. Pe plan mental dai dovadă de o curiozitate de nestăpânit, care, bine direcţionată poate avea valenţe pozitive. „Cunoaşterea este putere!”.

RAC  Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. Sigur, suntem în Balcani, aşa că nu uita că, la pile egale, meritul contează! Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener(ă) mai ezitant(ă) aduce rezultate.

 

 

LEU  Astăzi este una dintre puţinele zile în care nu te deranjează nimeni. Drept pentru care poţi să visezi la o seară în oraş, cu prietenii, la cumpărături, poate la un film, relaxat şi senin. Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, tehnologie nouă, atunci trebuie să iei în serios ultimele date, scrie evz.ro.

FECIOARĂ   Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Manifeşti o abilitate suspectă către comunicare, dar numai către o anumită persoană. Suspect, nu? Pe plan sentimental te gândeşti la aspectele practice, materiale ale vieţii tale amoroase. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”. Toamna, iată, s-a instalat şi  fără să-ţi ceară voie “... toamnă gri, nu credeam c-o să mai vii!” - mai este puţin şi se transformă în iarna cea geroasă!

BALANŢĂ  Ai o mare grijă, protecţie, arătată familiei, copiilor, părinţilor, fraţilor şi/sau surorilor, rudelor până la a treia spiţă. În marea ta grijă vezi să nu-i încurci, stai în banca ta! Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, delegaţiile, mai ales cu maşina sau autobuzul. Sprijinul il gaseşti tot la familia ta de acasă.

SCORPION    Dai semne de oboseală, de oboseală cronică. Stelele îţi indică să te odihneşti şi să-ţi menajezi sănătatea. Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare de calitate, evită stresul! Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil!

SĂGETĂTOR   O zi bună, din punct de vedere personal. Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil, se poate rezolva relativ uşor. Poţi face un bilanţ onest şi să vezi câţi bani îţi trebuie pentru sezonul rece. Pe plan profesional ziua de astăzi te gaseşte, poate, construind ceva, în orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la capriciile vremii şi la incidente.

CAPRICORN  Trebuie să ai încredere, tot ce a fost greu pare că a trecut. Te îndrepţi spre un timp cu reuşite în care primeşti sprijin moral și material de la familie, pentru că sângele apă nu se face! Este, însă, o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

VĂRSĂTOR   Astăzi ești neatent, distrat, probabil din cauza grijilor. Problemele tale te-au făcut să neglijezi multe lucruri, interese personale, propria persoană, dar este cazul să îndrepți lucrurile. Succese neaşteptate în carieră. Nu te lăsa impresionată de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau... modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu, încercă acum, astăzi, chiar dacă şansele sunt mici. Nu pierde timpul!

PEŞTI  Eşti tare obosit, dar te-ai şi distra, asta după program. Toamna cenușie, rece și cu ceață, îți zbârnie melancolia, ca o lăută dezacordată. Zâmbește, totul trece, și necazurile, și durerile! O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie şi benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

Lasă un comentariu