Evenimentul zilei

Joi11152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 8 noiembrie

08 Noiembrie 2017 - 

BERBEC   Doar două planete retrograde, una, Uranus, o ai în zodie. Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor arătate, cu autoritate, de Saturn. Atenţie la „răcelile” de toamnă şi la durerile de cap altele decat cele provocate de sentimente, de amor. Berbecii, cel puţin o bună parte dintre ei, trebuie să-şi suplinească nevoia de ronţăială cu „ceva verde” – sau cu ceva vitamine.

 

TAUR  Stelele îţi indică o zi bună, nu ai mult de lucru, iar cu puţină iscusință bine temperată poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi activitatea curentă şi relaţiile sociale bune. Nu promite nimic! Ziua de azi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi în domeniul profesional. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău.

GEMENI   Conjunctura benefică, cu Mercur, protectorul tău, favorabil, în Săgetător, te îndreptățește să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale, care trenează de ceva timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, cel putin in dragoste. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu.

RAC   O zi de miercuri care seamănă cu altă zi de miercuri, în care rutina discuţiilor obişnuite de la serviciu și de acasă devine monotonă şi cu o impresie de “déjà vu”.  Dar apare și o veste! Ai nişte aspecte care oricum le-aş pune tot nefavorabile sunt, pe un fond general, totuşi, favorabil. Măcar evită transportul cu maşina sau călătoriile cu avionul. Nu te speria, conjunctura ţine numai astăzi, mâine eşti ca nou... şi cu mai mult noroc!

LEU  Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, faraonice, care cu siguranţă vor fi contrazise de realitate. Astăzi păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi fii cooperant şi practic. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă odată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali, sau conjuncturali.  Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, cu generozitatea ta, potrivit evz.ro.

FECIOARĂ  Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de munca și banii tăi. Mai multă prudenţă cu cei care sar să te ajute, să te sfătuiască, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Veştile primite azi te pun pe gânduri. Dar, nu ai multe de făcut! O anumită tensiune domneşte la serviciu, sau în familie, dar e bine să nu dai importanţă si să-ţi vezi liniştit de treburile tale.

BALANŢĂ  Zodiacul, în general benefic te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi, astăzi! Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Apoi apucă-te şi de muncă, dacă mai ai timp. Glumind serios: poate este vremea să-ţi diversifici activitatea, să găseşti o sursă suplimentară de venituri.

SCORPION   Nu poţi să placi la toată lumea, cauza este caracterul tău. Dar nici nu poţi să-ţi schimbi mereu caracterul, ca să placi. Aşa că nu mai filosofa, cumpără-ți mâncare de post, este miercuri! Un pic cam susceptibil, prea nervos şi uşor de ofensat. Nici nu e greu să ajungi aşa în lumea asta conflictuală şi nebună, da, ne-bună, rea adică! Dar, lângă tine sunt şi oameni de calitate! Evită pe cât posibil discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune.

SĂGETĂTOR    Eşti în formă bună şi asta e foarte bine. Ai de luat o decizie, poate eşti la o răscruce în viaţa ta. Dar nu te grăbi, ia lucrurile foarte în serios pe îndelete şi într-o ordine naturală! O veste primita astăzi te fac să speri intr-o posibilă îmbunătăţirea a situaţiei sentimentale, dar nu te grăbi! Poţi să întâlneşti persoane cu interese obscure. Ia mai multe informaţii! Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile regului, dar nu juca de unul singur. Întotdeauna trebuie să existe ceva inefabil, ceva secret, o poveste interesantă.

CAPRICORN    Nu te simți bine, ba îți curge și nasul! Și atmosfera, unde lucrezi, este plină de răceală, gata să ningă cu concedieri. Păstrează-ţi calmul şi foloseşte batiste de unică folosinţă! De obicei, nu acorzi uşor încrederea ta. Astăzi faci o excepţie, dar stelele spun că nu o să regreţi, ai o intuiţie bună! Discuţii în contradictoriu, dar nu ridica tonul, fii logic, calm! Mai multă odihnă, mâncare naturală şi o muzică relaxanta pot să mai reducă din oboseală cronică și răceala nesuferită, ai o perioadă densa si agitata.

 

VĂRSĂTOR   Ziua este sub culorile optimismului şi a reuşite. Reuşeşti să te adaptezi rapid la schimbările şi problemele zilei, rezolvând cât şi cum se poate. Nu prea eşti atent, dar nu pierzi nimic! Astăzi îţi place să ajungi în centrul atenţiei, să primeşti dovezi de admiraţie şi felicitări. Aşa îţi întăreşti încrederea în forţele proprii şi... socializez! Laudă şi tu pe cei dragi! Concentrează-te numai pe treburile de rutină şi nu lăsa să fii deranjat.

 

PEŞTI   Eşti agitat, unele informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicaţiile inutile, poți s-o scoţi la capat. Concentrează-te pe problemele tale urgente şi lasă zvonurile! Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere.  Vrei să araţi bine şi să te simţi bine în lume, dar nu te înduri să-ţi cumperi lucruri mai bune şi mai scumpe. Zgârcenia asta o să te coste mai mult. Este aşa de greu să te simţi bine?

Lasă un comentariu