Evenimentul zilei

Dum12162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 9 noiembrie

09 Noiembrie 2017 - 

BERBEC  Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită, cu multă acurateţe şi cu rapiditatea specifică îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând chiar cu această zi de joi. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri: „C’est la vie, c’est la guerre”, adică, traducerea din ţara lui Caragiale: „asta-i via, asta-i gara”!

 

TAUR   Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi așa poți evita multe neplăceri şi discuţii care nu te avantajează. Mai multă discreţie şi de ce nu, puţină viclenie! Ocupă-te mai mult de propriile interese. Da, de interesele tale, nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau soacra, aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese? Cruţă-te de eforturile mari.

 

GEMENI  Astăzi eşti vulnerabil la capricii inutile. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Nu pierde timpul şi banii! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie, cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată importantă, să nu cumperi vreun obiect de folosinţă îndelungată, scrie evz.ro.

 

RAC    O parte din zodie se pregăteşte pentru ploaie, frig, iarnă, ger, zăpadă. Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente, consumatoare de timp.  Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Pe seară te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care îţi  aprobă ideile. 

LEU   Din tot zodiacul, zodia ta a fost descrisă cel mai bine, a spus Ptolomeu, pentru că ești ușor de descifrat. Încearcă să profiți de această calitate, de transparență, ca sa te faci înțeles. Comunicarea e avantajată. Altfel, eşti bine, binedispus! Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, cu colegii, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale?

FECIOARA   Încă o zi de muncă, de luptă pentru supraviețuire. Este o zi plină, densă, dar nu neplăcută. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că eşti într-o stare senină şi în formă bună. Limitează-te la activităţile de rutină şi la cele care îţi măresc calitatea vieţii. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională sau de propria bucătărie, garaj sau balcon.

BALANŢA   O conjunctura astrologică complexă. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, ești obligat să continui pe drumul tău, astăzi nimic foarte rău, nimic foarte negativ. Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Ziua este dinamică şi densă, de aceea nici nu ştii cînd va trece. O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară - atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute.

SCORPION   Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. Conjunctura zice că nu-i nimic important, să continui cu programul tău obişnuit! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei, dacă o să primeşti vreo invitaţie, ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză.  După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte afaceri. Pe plan emoţional, în relaţiile umane, mai ales în dragoste, tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent.

SĂGETĂTOR   În această zi de joi ai probleme cu relațiile sociale, la serviciu. Te-ai bazat pe cine nu trebuie. Așa este în viață, decepțiile sunt dese, mai toate necazurile vin din exteriorul nostru. Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Trebuie doar să-ţi manifesti interesul cu o fermitate nedisimulată amestecată însă cu detaşare.  Eşti pus in fata unei decizii. Atenţie!  Decizia ta conţine un ghimpe şi nu este unul de... trandafir.  

CAPRICORN  Cu toate că ţi-ai programat atent, din timp, ziua aceasta, ceva neaşteptat, obiectiv, din fericire, nu negativ, te face să-ţi schimbi planurile. Seară culturală, poate la un spectacol bun. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.  Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zîmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine.

 

VĂRSĂTOR  Un sfat: nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare. Fii cumpătat şi cumpăra obiecte care chiar îți sunt de trebuință, mărfuri de bună calitate! Astăzi este o zi de asteptare si relaxare.  Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp.

 

 

PEŞTI     În această zi de joi, ziua lui Jupiter, poţi convinge cu uşurinţă. Dar, evită semnele de foc, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental. Aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi, dar nici nu ai de ce să-ţi aminteşti mai târziu!

Lasă un comentariu