Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 10 noiembrie

10 Noiembrie 2017 - 

BERBEC    Sfârșit de săptămână de lucru bun. Fără să pierzi timpul şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează. Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care „nu sunt din acelaşi film cu tine”. Nu amesteca plăcutul cu utilul, prieteniile cu interesele. Sau, spune clar, obiectiv, despre ce este vorba. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta.

 

TAUR   Astăzi dai dovadă de un umor sănătos față de ceea ce ți se întâmplă și ca reacție a veștilor isterice din presă. Râsul este ultima redută în fața haosului, a nimicului. Castigat Ridendo Mores!  Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi.  Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul, vezi ce poți să faci.

GEMENI   Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Zi favorabilă cumpărăturilor, este doar vineri. Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine. “Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Temperează-ţi partenerii prea focoşi, scrie evz.ro.

RAC    În ceea ce priveşte meseria, profesia ta, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. E necesar să fii foarte atent şi nu pierde timpul! Astăzi poate apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada zilei de astăzi afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun.

LEU   Astăzi eşti plăcut surprins de sprijinul prompt al celor din jul tău! Mai toţi colegii răspund "prezent" la apelul tău pentru rezolvarea unor probleme mai complicate, complexe, la serviciu. O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi, sigur, după program. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări.

FECIOARĂ    Stelele îţi indică: trebuie să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu anotimpul rece. Nu face şi nu primi vizite, însă socializează pe net, sau vorbeşte la mobil! Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează.   Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii.

BALANŢĂ  Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi serviciului, relaţiilor cu ierarhia şi cu colegii tăi! Nu pleca la drum! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.  Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect, sau a unei afaceri.  Tot ceea ce începi sau programezi în această zi poate să aducă rezultate fructoase.

SCORPION   Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele par importante. Aspectele îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lămuri. În această perioadă este bine să nu ai nici o reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi de luni. Este genul de zi care se numeşte neaspectată, fiind posibil mai orice, dar in majoritatea cazurilor nu se întâmplă nimic important.

SĂGETĂTOR   O zi ca cea de azi ai vrea să ai mai multe! Te simţi bine, în formă, optimist şi poţi să faci faţă uşor problemelor şi încercărilor zilnice. Zâmbeşte, vorbeşte puţin şi ascultă mai mult! Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Stai puţin, respiră adânc, numără până la zece şi analizează cu atenţie. De multe ori soluţia problemei se găseşte chiar în enunţul ei! Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii, nu lăsa pe mâine.

CAPRICORN   În mijlocul unui carusel ameţitor, care e viaţa ta cotidiană, în ziua de azi găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de plăcere, de distracție. O zi plăcută, bine aspectată. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia perfecţioniştilor ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Dar, nu forţa lucrurile.

 

VĂRSĂTOR  Astăzi ai o atitudine inspirată. Dar şi rebelă. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii de serviciu, sau de promisiunile făcute într-o relaţie. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie. Familia este bine, animăluţele sunt sănătoase şi vesele.

 

PEŞTI   Se pare că azi eşti prea încăpăţânat, după părerea celor din jur. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  După masă evită întîlnirile de afaceri, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână pe săptămâna viitoare, este doar vineri!

Lasă un comentariu