Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Zodiile care vor avea ghinion tot anul 2018! Pierd bani și se despart

11 Noiembrie 2017 - 

Zodia Rac va avea un an prosper, presărat cu succes, însă cu porbleme pe partea amoroasă.

Fecioarele vor avea un an benefic pe partea financiară în 2018. Cele mai bune luni pentru a-şi majora economiile vor fi februarie şi iunie 2018, în timpul cărora ar trebui să-şi folosească din plin timpul necesar pentru a investi şi a încasa. Ar trebui să evite jocurile de noroc, să speculeze şi să colecteze câştiguri ilegale sau vor pierde tot ce au, mai ales în decembrie 2018.

BERBEC – O lună interesantă pentru aceşti nativi! Din cauza aspectelor şi a planetelor care tranzitează tema natală a Berbecilor, accentul în această lună va cădea pe carieră şi dezvoltare. Vor face paşi importanţi în sectorul profesional, dar şi în ceea ce priveşte creştere personală.

TAUR – Majoritatea planetelor se află în jumătatea superioară a temei natale, ceea ce înseamnă că vor fi concentraţi pe carieră şi pe profesie. Se vor bucura de dragoste, având în vedere că Venus le intră în Casa a 7-a.

GEMENI – În această lună, nativii în Gemeni se vor concentra foarte mult pe alţii. Familia, partenerii şi prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi, potrivit kfetele.ro.

 

Lasă un comentariu