Evenimentul zilei

Sam10202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 13 noiembrie

13 Noiembrie 2017 - 

BERBEC   Există un procent important de încăpăţânare în caracterul tău zodiacal, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, mai diplomat, încearcă să convingi prin paşi mici, încet, pe rând, dar sigur! Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi discuţii sterile. Pe de altă parte apare un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin un necaz concentrat.

 

TAUR   O zi cenușie, de genul celor de care, mai târziu, nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, fii prudent, zilele de luni sunt, de obicei, mai dificile, dar cred că nu este o problemă. Fii prudent! Nu eşti deloc mulţumit! Dar, deloc... dacă eşti întrebat de motivul nemulţumirii tale, nu ştii ce să răspunzi. Eşti nemulţumit fundamental, prin definiţie! Astăzi trebuie să laşi loc printre nemulţumirile tale şi politeţei şi respectului faţă de cei dragi, din familie.

GEMENI   Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar tu te simţi bine, pentru că ai renunţat la ironii şi la vorbăria fără rost. Creezi pace şi armonie în jurul tau şi de aceea eşti acceptat şi lăudat! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Realizări pe care îţi place să le exgerezi, oricum, în lumea asta rea nimeni nu o să te laude! Decât cei care chiar ţin la tine!

RAC  Nu te poţi concentra, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la cumpărături, poate la stilist, poate la plimbare. Seară plăcută, poate la un film nou, sau acasă, la o vorbă cu cei dragi.  Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani şi fericire. Frustrarea asta permanentă te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine, cotidianul nostru cel  balcanic, potrivit evz.ro.

LEU   Eşti avantajat de Mercur, în toane bune. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi relaţii umane, atunci trebuie neapărat să îndrăzneşti, să insişti. Norocul e de partea îndrăzneţilor. Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti avantajat, poate şi norocos, dar nu la jocurile aranjate de la cazinouri şi loterii. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, mici îmbunătăţiri pe bani puţini.  Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. 

FECIOARĂ   Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Luni, 13, e o zi densă şi fără avantaje mari pentru tine. Informaţiile contradictorii pe care le primeşti astăzi îţi crează unele probleme. Aşa ca ai ce rezolva! Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. O veste din presă pare să te influenţează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt, însă, aspectate favorabil.

BALANŢĂ  Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relaţiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani. Lasa motoarele mai incet, esti foarte stresat si nu te odihnesti suficient din cauza grijilor. Mai lasa grijile şi în seama altora. Banii vin şi se duc, asta este soarta lor, dar sănătatea ta este mai importantă, nu are preţ.

SCORPION   Ai ceva de sărbătorit, poate ziua de naștere, poate altceva, stelele sunt bune cu tine, aşa că s-au hotărît să-ti îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te poți distra foarte bine! Cu conjuncția perfectă dintre Jupiter și Venus, în zodie, lucrurile se pot îmbunătăți radical. Poate este ziua ta de naştere! Dacă nu, ştii vorba veche: „două bătăi strică, nu două petreceri!” Cum spuneam, poate este ziua ta de naştere, poate nu, dar oricum este în plaja de două săptămâni! Astăzi îti place mult să povesteşti amintiri celor din jur. Este o zi propice pentru rememorarea lucrurilor vesele, bune, benefice, pentru că ai mare nevoie de certitudini.

SĂGETĂTOR   Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că e vorba despre sărbătorile de iarnă, Crăciunul, Revelionul dar, după veştile primite, trebuie neapărat să-ţi faci proiecte profesionale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

CAPRICORN   Informaţiile primite, din presă, sau de pe rețelele sociale, au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să analizezi foloasele care te avantajează pe termen lung. Incepi săptămâna cu greutate. Este abia luni si o sa tragi de tine toata perioada, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iti fac nici o placere… cum ar fi, de exemplu, să duci la fisc tot felul de hârtii aiurea ca să-ţi ia banii munciţi! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze!

VĂRSĂTOR   Ai ceva linişte, dar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din partea celor din jurul tău. Ideile tale nu sunt foarte populare. Zâmbește și vezi de treaba ta, viața nu se pune la vot! Cineva iti exploateaza buna credinţă prefacandu-se foarte neajutorat. Nu este de loc asa, nu te lasa pacalit, viitorul iti va demonstara asta! Nu te simti in stare sa spui un anumit adevar şi sa scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme şi nu cu vremea ci cu vremurile!

PEŞTI Astăzi poţi să rezolvi problemele profesionale, sau sentimentale, fără să te laşi deranjat de cacofonia, de bruiajul cotidian. Dar, nu amesteca plăcutul cu utilul, activitatea cu distracţia! Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. Desi planeaza aupra ta un usor aer de neincredere. Ar fi cazul astăzi sa dovedesti ceea ce poti, aspectele astrologice te avantajează Sigur, în domeniul relaţiilor umane. Nu uita că mai ales acum, mai mult ca niciodată, loialitatea este calitatea cea mai apreciată. Nu dezamăgi!

Lasă un comentariu