Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 1 februarie

01 Februarie 2018 - 

BERBEC   Orice regulă, orice constrângere devine astăzi o povară grea. Libertatea individuală este importantă pentru tine, dar şi pentru alţii. Onorează promisiunile făcute. Nu lua decizii importante. Este bine să eviţi, daca poţi, subiectele cu caracter delicat. Lămureşte programul tău de astăzi şi unele “răceli” cu partenerii fie că sunt de afaceri sau de amor. Fraza care „se poartă” este : “voi vă faceţi treaba voastră, eu mi-o fac pe a mea”. Şi se adugă : “O să avem cu toţii de câştigat!”.  Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii.  Ţii la “libertatea” ta ta şi chiar vrei să te bucuri de ea cum vrei tu - nu cum vor alţii. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, aşa că poţi avea o surpriză plăcută. Nu uita că in dragoste, ca şi în politică, este relativ uşor să caştigi increderea, dar este extrem de greu să-ţi respecţi promisiunile făcute.

 

TAUR    Nu lăsa pe un bun prieten, coleg sau rudă să se facă de râs, sau să te decepţioneze. Ia-l cu binişorul şi dă-i soluţia corectă.  Astăzi eşti dinamic şi convingător, trebuie să reuşeşti! Dimineața lasă analizele sofisticate pe altă dată. Experienţa acumulata, antrenamentul până la urmă, din discuțiile avute in ultimul timp cu colegii şi cu rudele te avantajeaza sa fii elocvent si sa ai ultimul cuvant. Pe de altă parte, viata ta sentimentala nu este suficient de intensa pe cat ai dori. In orice caz, trebuie sa dai dovada de discretie, diplomatie si eleganta. Iluziile pe care ţi le-ai facut in ceea ce privea pregatirea şi performanţa unor persoane din anturajul tau se spulberă azi ca fumul de ţigara! Nu-ţi fă niciun program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. Nu ai frică, păstrează speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual!

GEMENI  Evită activităţile care nu sunt absolut necesare. Puţină pauză nu strică, pentru ca relaxarea are virtuţile ei. Zi favorabilă relaţiilor umane, vorbeşte, pentru că eşti mare meşter la vorbe! Nu accepta cu nici un pret sfaturi garantate si substante ciudate pentru cura ta de slabire, mult sport, multa miscare sunt infinit mai bune. Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Pe de altă parte dragostea ta cea mare are unele acorduri false şi supără la sentimente, de aceea ar trebui sa te intrebi nu cât de mare e, ci pentru cât timp! Totuşi, astăzi ai noroc in dragoste. Puţin, dar există. Norocul la bani se dă cu pile la Jupiter şi Mercur şi va mai trece ceva timp pana să ai şi tu un aspect favorabil, scrie evz.ro.

RAC O zi marcată de nesiguranţă, incertitudine. Nu te mai hotărăşti ce să faci. Este absolut necesar ca începând de astăzi să ieşi odată din starea de vegetaţie şi să-ţi guvernezi destinul. Mai ales că “destinul” este rezultatul unor eforturi trecute, eforturi care credeai că au fost irosite, uitate şi făcute la “cooperativa munca în zadar”. Relaţiile cu familia şi anturajul pot sa sufere unele modificari in sensul unei segregatii urmare repetatelor tale declaratii ca vrei sa pleci din ţară. Trebuie să te hotărăşti dacă chiar vrei să emigrezi, să schimbi totul, sau este doar o scuză ca să nu-ţi asumi responsabilităţi. Secretul este că peste tot este la fel, ba în unele locuri este mult mai rău decât în România. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri.

LEU   Dimineaţa o veste bună sau folositoare. Una din zilele pregătirii sau finalizării unor proiecte. Drumurile scurte sunt favorizate ca şi domeniul sentimental. Pe seară, surprize plăcute! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te veţi numi. Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Nu te baga in chestiuni care nu te privesc, mai ales daca este viata intima a unui coleg, limiteaza-te la trancaneala mondena obisnuita. În Orient se spune că trebuie să-ţi oferi ajutorul de trei ori. Dacă eşti refuzat de trei ori înseamnă că ţi-ai făcut datoria. Nu  poţi, nu este permis, să “ajuţi” pe cineva împotriva voinţei lui. Chiar dacă este rudă apropiată, chiar dacă este copilul tău! Astăzi evită schimbarile bruşte de program şi mai ales nu lasa anturajul, chiar bine intentionat, sa te conduca si să-ti organizeze viaţa. După cum nici tu nu te băga prea mult în viaţa celor din jur.

FECIOARĂ    Zi favorabilă, chiar norocoasă. Parcă simţi lucrul acesta pentru că eşti foare motivat, dinamic şi te apuci să începi mai multe lucruri odată, dai telefoane, debordezi de entuziasm. Astazi poţi să ceri un favor sau o inlesnire de la anturaj, adica de la prieteni sau de la familie, pentru că la serviciu eşti aşa de ocupat că nu ai nicio şansa! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată ziua este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Săracul Saturn este de vină, dar face şi el ce poate. Nu este rea ziua de astăzi, dar totul este statistic, este probabilistic. Trăim într-o posibilă probabilitate.

BALANŢĂ   Lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu interveni, nici măcar cu un sfat. Azi este una dintre zilele acelea când intervenţi ta strică mai mult decât ajută. Nu insista degeaba! Perioada zilei de astăzi favorizează în special nativii care activează  în învăţământ şi în comerţ. Stelele iţi recomandă sa nu intri astazi in competitie cu persoane nascute in zodia Berbecului sau a Leului, in general cu semnele de foc. Pe seară un procent dintre Balanţe se gândeşte la o cină festivă, poate în doi. Mâncare libaneză, portugheză sau marocană, nu chinezească care este pentru prostime, paste italieneşti, vinuri româneşti şi gin englezesc pot fi opţiunile tale rafinate pentru cina festivă in doi.

SCORPION   Se apropie un termen, un obstacol şi nu ştii dacă eşti suficient de pregătit. Astăzi este bine să iei mai multe informaţii, fie că este vorba despre profesie, sau de domeniul sentimental. Mai ales dimineaţa, când eşti la muncă sau la şcoală. Astazi ai o imagine care poate fi mult imbunătăţită, mai ales daca nu te enervezi cand esti contrazis, nu întrerupi si nu te repezi să dai sentinţe! Nu incerca sa impui anturajului si lumii intregi propriul sistem de referinta, ci mai bine respecta regulile jocului - asta ca sa obţii ceea ce vrei. Repet mereu şi lucrul acesta, poate odată şi odată chiar o să vrei să-l experimentezi călcând-ţi pe propria coadă veninoasă. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei.  Nu face eroarea fatala sa-ti subestimezi dusmanii, mai ales in dragoste, pentru ca dacă calci pe dintii greblei, te loveste coada in cap! Altă coadă! Doar suntem o naţiune de proto-ţărani şi fiecare avem o greblă virtuală! Seara relaxantă.

SĂGETĂTOR   O zi care pare liniştită. Ca să păstrezi pacea, trebuie să fii inspirat şi cu zâmbetul pe buze. Prezintă explicaţii şi motive înainte să-ţi fie cerute! Evident, cine se scoală de dimineaţă este obosit toată ziua, acesta este adevărul şi proverbul adevărat. Ba, nici nu ajunge nicăieri pentru că este dărâmat de somn. Dar cu moderaţie, mai ales în relaţiile cu anturajul şi poate şi cu atenţie la munca ta, poți evita neplăcerile. Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare. De asemenea, trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum.  O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului! Care, evident, este o nouă păcăleală.

CAPRICORN   Astăzi te cuprinde o dorinţă de a face gospodărie. Imaginezi mâncăruri delicioase şi chiar porneşti la fapte, dar, atenţie, nu exagera cu cheltuielile şi căută marfă bună, de calitate! Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză. Dar uneori uiţi lucrul acesta, mai ales dacă anturajul este obtuz şi mediocru. Dimineaţa este o perioadă benefica semării hârtiilor, contractelor, finalizarii întelegerilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă sau de negociere. Măcar un „addendum”, acolo! Întelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atât în afaceri cât si in dragoste, altfel partenerii işi cam "uita obligaţiile".

VĂRSĂTOR     Evită să discuţi despre planurile personale, de viitor, în public. Nu este elegant, aşa nu se face. Oamenii de succes au fost întotdeauna discreţi cu planurile proprii. Nu pleca la drum lung! O zi foarte potrivita ca sa iei initiative curajoase, atat in domeniul tau de activitate, cat mai ales in relaţiile tale sentimentale. Confuzia şi dezordinea sentimentală proprie zodiei pot deveni calităţi poetice, dacă dai dovada de abilitate si nu vorbeşti prea mult! Dar atenţie, nu tot românul este poet! Şi ca burghezul lui Moliere o să constaţi că toată viaţa ai vorbit în proză. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

PEŞTI   Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, sau cele de la serviciu, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi alimentaţiei corecte sănătoase, meselor la ore fixe. Se pare că şi promisiunile primăverii sunt relativ aproape. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Ai ocazia sa-ţi faci ceva invidii in plus, daca vei relata cu lux de amanunte, in cercul prietenilor, ce ai mai citit în ultimul timp. Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu sau în societate încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri, renuntind la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi : "totul sau nimic"!

Lasă un comentariu