Evenimentul zilei

Lun12102018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul săptămânii 2-8 februarie 2018. Capricorn - A sosit timpul pentru a lua decizii!

02 Februarie 2018 - 

Berbec

Veți avea nevoie de mult tact și diplomație în relațiile cu mama sau în relațiile cu copiii dacă voi însevă sunteți mame. Abordați cu delicatețe relația cu ei, mai ales dacă au un caracter iute ca al vostru. Vă puteți trezi că aproape se inversează rolurile și vai de părinții care nu-și ascultă copiii! În procese de moștenire abordați conflictele cu stăpânire de sine!

 

 

 

Taur

Fiți alături de partenerul vostru care poate avea probleme la locul de muncă. Chiar dacă va avea tendința de a veni cu nervii de la serviciu și acasă, dați voi dovadă de înțelepciune și nu escaladați conflictele! Încercați să-l ponderați, pentru că îi va fi greu s-o facă singur! Spre deosebire de el, lucrurile stau mult mai bine profesional pentru voi. Deși vă purtați posesiv cu copiii voștri, cred că îi răsfățați cam mult de data asta, scrie clickpentrufemei.ro.

 

Gemeni

E timpul să vă luați inima în dinți și să vă exprimați iubirea și afecțiunea față de persoanele dragi. Asta așteaptă toți de la voi. Puteți s-o faceți cu umorul de care beneficiați din plin în următoarea perioadă, puteți cocheta ușor, că nu strică, puteți să scoateți la vedere toate armele seducției de care sunteți capabile și puteți fi cea mai bună tovarășă de joacă și năzbâtii, dar când e vorba de învățare, copilul nu vă dă la-ntors.

 

 

Rac

Nervozitatea și capriciile voastre pot crea animozități în relația cu partenerul, mai ales în prima jumătate a perioadei, iar discuțiile se pot înflăcăra dintr-un sâmbure de gelozie ascuns. De voi depinde cât de creative și ingenioase veți fi ca să aplanați un eventual conflict. Evitați discuțiile referitoare la părinți ori legate de serviciu! Nici nu concepeți o familie fără copii, iar dacă îi aveți, ei reprezintă prioritatea numărul 1. 

 

 

Leu

Relațiile de colaborare și parteneriat feminin vor avea câștig de cauză, iar dacă ele mai întăresc și o prietenie frumoasă, cu atât mai bine. Asta nu înseamnă că nu vă bucurați de popularitate în rândul persoanelor de sex opus, ba chiar veți atrage mulți admiratori în această perioadă. Vă veți opri atenția în special asupra celor arătoși. Dacă sunteți mame, nu proiectați ambițiile voastre personale asupra copiilor!

 

 

Fecioară

Traversați o săptămână în care se pot lega prietenii la locul  de muncă, iar proiectele în echipă dau roade. Tot pe baza bunelor relații colegiale o să vi se solicite ajutorul, iar voi nu veți ezita să-l acordați. Iubirea însă vă face să deveniți suspicioasă, pentru că nu prea aveți încredere în partener. Aveți tendința de a organiza totul ca la carte. Riscați totuși să vă cramponați în detalii și să rămâneți blocate acolo.

 

 

Balanță

Sunteți romantică și mereu în căutarea iubirii. Dacă ați fost îngrijorată de starea de sănătate a mamei, vă puteți liniști, deoarece boala încetinește în evoluție. Financiar, cheltuielile sunt mari, pentru că probabil banii se duc inclusiv pe deplasări. În căutările voastre de armonie și echilibru, la cât de iubitoare de pace vă știu, riscați să faceți mult prea mari compromisuri.

 

 

Scorpion

Există o îmbunătățire a relației voastre. Dacă persistă mici tensiuni în primele câteva zile, vor fi uitate rapid și, datorită dialogului și complicității profunde, veți fi mai îndrăgostite ca oricând. Orice implicare va fi bună, pornind de la o cină improvizată cu prietenii, un weekend neașteptat, până la o ieșire de ultimul minut. O regulă care poate fi utilă în calea atingerii obiectivelor voastre este aceea de a învăța să vă gestionați emoțiile. 

 

 

Săgetător

Săptămâna este favorabilă relațiilor maritale, pentru că veți da dovadă de calm și răbdare. Veți dori să vă mulțumiți partenerul, să-l surprindeți în mod plăcut, să vă exprimați sentimentele și să ieșiți din rutina instalată în ultima vreme. Ca să fie înlocuită viața obișnuită cu una nouă, va trebui să lăsați ca acest lucru să se întâmple în cel mai natural mod, fără să forțați voi evenimentele.

 

 

Capricorn

Nu veți fi deloc relaxată și veți avea nevoie de o doză bună de răbdare. Chiar dacă atmosfera din cuplu nu va deveni conflictuală, nu va fi nici roză. Lucrurile nu decurg  așa cum doriți. Ba chiar veți simți că parcă nu mai aparțineți aceleiași sfere. A sosit timpul pentru a lua decizii. Gândiți adesea cum să vă obțineți independența financiară. Ideile vă vor fi concretizate, dar veți plăti un preț, acela al timpului vostru liber. 

 

 

Vărsător

Atmosfera în familie poate fi conflictuală și toată lumea va părea montată împotriva voastră. Printre neînțelegeri sau cuvinte stângace rostite poate prea repede, va ploua cu contraziceri, iar atmosfera se va degrada în timp. Aveți o parte de vină, căci sunt dificultăți în păstrarea calmului și faceți erori. E clar, sunt necesare unele schimbări.  Dar este mai bine să nu vă grăbiți în necunoscut.

 

 

Pești

Veți fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul, veți căuta în aceeași direcție și veți fi sincronizați cu proiectele de cuplu, dorindu-vă să le concretizați împreună. Dialogul va fi mai profund. Dacă relația e recentă, acum se consolidează, iar legăturile devin mai puternice. Veți căuta să vă adaptați nevoilor lui,  însă nu uitați și de ale voastre!  Vă sfătuiesc vă exprimați creativitatea și să petreceți o parte din timp afară pentru că de acolo vine inspirația.

Lasă un comentariu