Evenimentul zilei

Lun12102018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 4 februarie Recomandat

04 Februarie 2018 - 

Taurii au o atitudine excelentă față de criticii cei mai acerbi. Racii sunt susținuți de cei din jur și motivați să faci tot ce le stă în putință pentru a se remarca. Pentru Balanțe, prietenii le sunt de mare ajutor într-un moment în care și-au cam pierdut încrederea.

Berbec

Banii vin și se duc într-o clipă, dar norocul tău e că știi pe ce resurse te poți baza și nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intrați în portofel au și plecat de la ține.

Banii sunt făcuți să circule, ca atare, tu nu fugi de plăți, de facturi, de achitarea obligațiilor acestei perioade a lunii, pentru că ești conștient că nu poți scapă de ele oricât ai încerca.

Plătește ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simți mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăți mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzația de relaxare de după!

Taur

Este excelentă atitudinea pe care o abordezi față de criticii tăi cei mai acerbi, astăzi! Nu pleca urechea la judecați de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia așteaptă să le țină cu superioritate.

Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar și la o oarecare atitudine jucăușă în fața acestora, pentru că vei vedea că nu au nici un drept să te atace.

Deși pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăți că nu îți pasă de ce ți se spune cu autoritate pentru că nu ești vinovat de nimic din ceea ce ți se reproșează. Razi și treci mai departe!

Gemeni

Un prieten bun știe când ai nevoie de ajutor și va interveni în favoarea ta chiar și fără a-i cere sprijinul.

Azi poți descoperi cine ține la tine cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate și argumentate de la un om inteligent care chiar îți vrea binele.

Trebuie să ții cont de părerile acestuia și eventual să-i ceri și mai multe informații suplimentare, pentru că te poți baza întru totul pe ceea ce îți transmite. Și tu ai face la fel dacă ți-ar cere ajutorul.

Rac

Ești în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arăta cât de bătăios și ambițios ești, atunci când e în joc reputația ta.

Cei din jur te susțin și te motivează să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te remarca, pentru a obține ceea ce ți se cuvine, ca atare te poți bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porție de benzină!

Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obții pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

Leu

Ești încântat că ai reușit să te mai achiți de o serie de plăți restante care-și așteptau rândul de ceva vreme.

Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru această perioada a lunii, dar ești fericit că le-ai șters de pe lista de plăți obligatorii.

Ba chiar s-ar putea să-ți mai rămână și câțiva lei pentru a-ți face o bucurie cât de mică, pentru că banii pot avea și astfel de efecte: un dram de veselie, un zâmbet pe chip și o atitudine pozitivă. Cumpără-ți ceva pentru a te simți bine, chiar dacă e un lucrușor ieftin!

Fecioară

Te bucură liniștea care s-a instalat peste unele probleme care te-au ținut pe loc în ultima vreme. Nu se mai întâmplă nimic, ceea ce e pe placul tău, pentru că așa mai poți răsufla și tu un pic…

Prea ai fost implicat în tot iureșul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, că s-a instalat rutina și calmul, nu poți decât să te mai relaxezi și tu cât de cât.

Într-o astfel de pauză binevenită, parcă începi să vezi lucrurile din alt unghi, încât descoperi mult mai ușor fisurile sau erorile din ultima perioada. Găsești soluții mai bune, pentru că nu te mai împinge nimic de la spate.

Balanță

Prietenii îți sunt de mare ajutor într-un moment în care ți-ai cam pierdut încrederea. Ei te mobilizează perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, și reușești să te încarci cu doze mari de gândire pozitivă datorită lor.

Dacă ei te-ar lasă cu ale tale, ai aluneca într-o zona și mai sumbră, dar îți sunt cu adevărat alături și-ți ridică moralul prin toate mijloacele pe care le au la dispoziție.

Dacă vrei să depășești un moment de slăbiciune în care ești gata să spui nu pot, acceptă-ți prietenii veseli și gălăgioși prin preajmă și ascultă-i cum spun: hei rup, hai că poți, nu te lasă!

Scorpion

Nu te poți detașa de o situație conflictuală din trecut care încă te irită. În loc să duci după ține, la nesfârșit, o ceartă care ar fi trebuit să se stingă demult, mai bine te-ai opri un pic în loc și ai vedea ce te mai deranjează încă pentru a sta de vorba matur și pentru a readuce totul la normal.

Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie să existe dorință de ambele părți să stingeți scânteia de scandal de odinioară.

Dacă vezi că celălalt tot o întreține, e greu de crezut că vei trece cu vederea atitudinea sa și-l vei ierta tu primul.

Săgetător

Nu te întrista dacă vezi că lucrurile nu ies chiar așa cum ai dorit, ci lasă-te dus un pic și de val, pentru că doar așa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situații.

Ceea ce nu pare a fi pe placul tău se va dovedi a fi, mai târziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci luptă cu gândirea negativă care-ți dă târcoale.

La ceva trist, tu răspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reacționează cu o glumă, pentru că în spatele acestor aparențe nedorite se află sigur rezultatul cel bun către care vâslești. După furtună vine întotdeauna vreme bună, dar soarele e încă după noi. Important e că tu să vezi deja soarele, chiar dacă nu e pe cer!

Capricorn

Stai puțin pe loc și fă un ocol prin mintea ta de odinioară. Ai trecut cândva printr-o experiență din care nu ai extras toate învățămintele, dar acum revine în actualitate cu o greutate mai mare decât atunci.

Nu aluneca nici spre tristețe, nici spre depresie, pentru că nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca să privești cu luciditate acel moment și să înțelegi ce era de înțeles de aici. Cu cât ești mai calm, cu atât șansele să vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari.

Ascultă cu maturitate ce-ți transmit propriile tale amintiri, pentru că ele ies la iveală dintr-o zona îndepărtată pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

Vărsător

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoința ta, dar este vremea să întorci foaia.

Nu mai poți suporta, a depășit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui să îi arăți concret că te deranjează atitudinea sa.

Nu meriți asemenea tratament din partea sa, dar și tu ești vinovat că i-ai tolerat de fiecare dată acest comportament și s-au creat deja antecedente.

Pești

Pregătești o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poți amâna.

Ori o zi liberă înseamnă de fapt o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să meargă de minune, dar cu cât ești mai prudent și mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfășura mai bine, deci nu lăsa nimic fără să-l treci în revistă. Folosește cu cap răgazul rămas până în ziua plecării.

Sursă: Acvaria

 

 

Lasă un comentariu