Evenimentul zilei

Mie12122018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop săptămânal Recomandat

04 Februarie 2018 - 

Pentru Gemeni, este o perioadă furtunoasă, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Cei din zodia Fecioară vor primi o veste bună cu efect mobilizator. Un sfat pentru Săgetător: vindecarea trupului şi a sufletului depind de… minte!

Berbec

Este o săptămână amuzantă în care aveţi chef de distracţie şi nu prea luaţi nimic în serios. Vă cuprinde spiritul vacanţelor şi vă comportaţi ca un copil pus pe şotii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să vă împovăraţi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priviţi cu zâmbetul pe buze.

Taur

Cariera dumneavoastră depinde mult de decizia pe care o luaţi acum, ca atare nu vă grăbiţi să daţi un răspuns la primul impuls. Mai gândiţi-vă, mai informaţi-vă, mai studiaţi, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Ascultaţi sfaturile unui specialist care e acolo pentru a vă ajuta şi pentru a vă deschide o cale. 

Gemeni

Este o perioadă furtunoasă, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Orice interacţiune cu oamenii de aceeaşi vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. În loc să acceptaţi ideea că fiecare gândeşte altfel, că toţi sunteţi diferiţi, încercaţi să vă argumentaţi poziţia ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse.

Rac

Nu acţionați la furie sau la mânie, pentru că nu raţionaţi foarte limpede şi riscaţi să greşiţi. Staţi şi chibzuiţi înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faceţi la nervi nu e cea mai bună variantă. Cereţi o perioadă de gândire, chiar dacă sunteţi strâns cu uşa de termene limită, pentru că numai când aveţi timp berechet la dispoziţie treaba merge bine.

Leu

Nu vă ies toate planurile aşa cum aţi dorit, ci vă treziţi cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce aţi planificat pentru această perioadă, ca atare nu vă bucuraţi încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi vă strică buna dispoziţie. 

Fecioară

Primiţi o veste bună cu efect mobilizator asupra dumneavoastră. Vă dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşiţi în faţă şi să spuneţi ce ştiţi şi când vedeţi ce bine evoluează lucrurile sunteţi din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care vă îndreptaţi. Rareori sunteţi atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profitaţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţinta propusă.

Balanţă

Gata, ce aţi semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai aveţi ce schimba. De acum doar trebuie să îngrijiţi acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată. Lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine, ce a depins de dumneavoastră aţi făcut cu succes.

Scorpion

Sunteţi persoana cea mai potrivită să preluaţi frâiele unei acţiuni pentru că aveţi real talent de lider. Ceilalţi vă vor urma orbeşte, dând dovadă de maximă încredere față de sensul pe care îl arătaţi. Vă daţi seama cât de important e acest rol, pentru că vedeţi ochii tuturor îndreptaţi spre dumneavoastră cu speranţă.

Săgetător

Vindecarea trupului şi a sufletului depind de… minte! De acolo, din modul dumneavoastră de a gândi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea actuală, ca atare, pentru a vă simţi din nou în formă şi a vă recăpăta energia, trebuie doar să luaţi o decizie limpede şi clară. Descoperiţi cât se poate de lucid ce nu e în regulă în modul dumneavoastră de a gândi.

Capricorn

Vă supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meritaţi asemenea tratament, când vă purtaţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu aveţi parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţiţi că se vor declanşa animozităţi grave, ca atare cel mai bine ar fi să nu turnaţi gaz pe foc!

Vărsător

Deşi sunteţi una din zodiile cele mai sociabile şi mai comunicative  parcă nu vă mai găsiţi cuvintele pentru a vă face înţeles. Vă aflaţi într-un anturaj numeros cu care nu prea aveţi multe în comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu aveţi prea multe de împărţit de aceea preferaţi să rămâneţi în banca dumneavoastră, decât să faceţi eforturi pentru a vă integra în colectiv.

Peşti

Aveţi un real talent de consilier, de sfătuitor sau chiar de psiholog, deci cine vă are prin preajmă se poate declara fericit pentru tot ce primeşte de la dumneavoastră. Daţi dovadă de multă toleranţă, empatie, ştiţi să ascultaţi şi să daţi sfaturi, deci, dacă simţiţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţă, spuneţi-le părerea cu sinceritate.

 

Lasă un comentariu