Evenimentul zilei

Lun12102018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 februarie

05 Februarie 2018 - 

BERBEC  Nelinişte existenţială s-ar putea putea numi această zi. Ai nevoie de puţină linişte, relaxare şi de distanţă faţă de problemele altora. Zi bună pentru discuţii plăcute, calme cu prietenii. Ce să spui? Lucrui plăcute! Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegeţi mai bine limitările şi să-ţi găseşti drumul de urmat în continuare. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. În general toţi nativii trebuie să dea atenţie buzunarelor în special şi proprietăţilor, în general.

 

TAUR  După orele de activitate, cumpărături de luni, de completare după weekend. Descoperi  cunoştinţe comune despre care nu mai aveai veşti demult. Atenţie, multă discreţie şi prudenţă, nu dezvalui secrete de familie, nu da din casă! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de una aşa-şi-aşa.  Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau la anturajul apropiat! Trebuie să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte bine formulată este mai uşor ascultată. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, investiţiile, titlurile de valori, proprietăţile.

GEMENI   Ai foarte multe gânduri şi planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi la repaos. Relaxează-te activ, adică fă puţin sport, poate la o sală.  Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pentru un procent dintre nativi, succese neaşteptate în carieră. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt preponderent favorabile. Nu te lăsa impresionat(ă) de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau... modă. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu. Acum, nu mâine! Nu exagera cu mesele, supraveghează-ţi, deci, regimul alimentar, scrie evz.ro.

RAC    Atenţie la o posibilă discuţie legată de încetineala ta.  Nu îţi place mediul în care lucrezi  şi vrei să schimbi iaraşi ceva. Fii prudent şi nu exagera, cel puţin azi nu da vrabia din mână! Cumpără-ţi lucrul acela la care râvneşti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu nu o să-ţi mai poţi permite. Dorinţa de schimbare şi marea tentaţie te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale.

LEU   Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Incep să scârţâie câte ceva, deocamdată fără importanță, dar care te avertizează că trebuie să încetineşti ritmul şi să îi mai laşi şi pe alţii să tragă. Ziua de astăzi poate fi o perioadă benefică şi revigorantă. Primeşti şi dăruieşti multă afecţiune. Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este, de asemenea, cea mai bună perioadă pentru afacerile de, şi în familie. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie la regimul alimentar şi la capriciile vremii.

FECIOARĂ  Începi să înţelegi că ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie şi alimente. Pune pe hârtie gândurile care te frământă şi atribuie sarcini celor din casă. Ziua de astăzi trezeşte o bruscă dorinţă de afirmare şi de relaţii sociale. Reinventează “ceaiul de la ora cinci”, de fapt britanicii primesc la ora patru,  sau dă o raită pe la toţii prietenii. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Te poţi duce, de asemenea, la o sală, sau pur şi simplu mergi mai rapid într-un parc.  Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili.

BALANŢĂ   Noua ta poziţie îţi creează o mare problemă. Trebuie să pari mulţumit, deşi nu eşti. Iar timpul ţi se pare prea scurt şi obligaţiile prea mari. Mai aşteptă puţin până să iei o hotărâre. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atent, s-ar putea să pierzi un lucru la care ţii mult. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi. Totuşi zodia face şi unele configuraţii şi aspecte bune - deci ai o perioadă relativ favorabilă şi cu ceva momente plăcute. Prânzul te găseşte, poate, construind ceva, in orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la frigul încă prezent şi la incidente sociale!

SCORPION    Ai sarcini şi griji noi - de astăzi pentru câteva zile şi nu prea îţi convine. Dar trebuie să te obişnuieşti şi să te organizezi, nu ai de ales. Pe seară primeşti veşti bune de departe. Asta daca ai terminat cu proiectele, sau alte „praguri” pe care le ai de trecut in aceasta perioada. De asemenea, poţi finaliza în condiţii bune afacerile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Aspecte uşor nefavorabile la bani, întârzie sau se reprogramează, dar foarte bune la dragoste şi sănătate. Aspectele arată cumpărături inspirate, cumpărături de luni de completare după consumul din weekend. Cheltuiesti, deci existi – chiar dacă anturajul zice că eşti zgârcit(ă)! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes.

SĂGETĂTOR  Eşti într-o situaţie care se numeşte crerc vicios. Problemele abia acum încep. Trebuie să te linişteşti şi cu mult calm să găseşti „ieşirea” din situaţie. Probabil o vei lua de la capăt! Mai multe aspecte minore benefice arată că lucrurile pot merge şi bine. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil! La un moment dat orele de lucru îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. Şi ca să fii într-adevăr dibaci nuanţează-ţi regimul alimentar în funcţie de zodie şi de grupa sanguină.

CAPRICORN   Trebuie să ai răbdare şi să analizezi cu atenţie figurile noi din anturaj. Profesional eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi?! Primele ore de srviciu, de activitate îţi aduc surprize, dintre care unele chiar plăcute. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, poţi pleca în scurte călătorii – mai curând delegaţii. O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Mai greu, puţin mai greu, este cu autorităţile şi cu terţii. Nimic nu mai este cum a fost şi nici nu este cum trebuie să fie.

VĂRSĂTOR    Pentru că nu eşti în apele tale, ai nevoie de o schimbare. Drept catharsis poate îţi cumperi ceva nou, cizmuliţe sau o canadiană de ploaie. Astăzi eşti dispus să cheltuieşti pentru tine.  Mare atenţie la serviciu, sau unde îţi petreci activitatea, sau ziua – se întâmplă ceva – în registrul benefic. Trebuie, doar, să fii atent ca să nu pierzi prilejul. Deci, poti avea succes in profesie sau meserie, sau la şcoală - ai mai multă energie dacât în mod normal. Un ajutor neaşteptat. Cineva din anturaj, semn de foc sau de apă te ajuta cu un scop (sau chiar dezinteresat) sa rezolvi o problemă care îţi părea foarte complicată. Pentru cine se pricepe nu a fost deloc complicat. Incearcă să reduci cheltuielile – se apropie primăvara şi nu trebuie să te găsescă nepregătit.

PEŞTI   Un prieten sau o prietenă mai veche îţi iese in cale cu gânduri bune. Poţi avea încredere. Ieşiţi la o cafea şi vorbiţi despre modă, filme, telenovele. O să te simţi bine şi, la noapte, o să visezi frumos! Ai de suferit din cauza vremii capricioase, dar şi din cauza încăpăţânării tale, că te îmbraci aiurea, fără să ţii cont dacă afară este cald sau frig. In această perioadă este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Eşti vulnerabilă, sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează.  Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. În general şi unii dintre Peşti pot profita de oportunitate, ai câteva prilejuri  bune de afirmare şi de rotunjire a buzunarelor  - nu trebuie să le scapi!

Lasă un comentariu