Evenimentul zilei

Ma02202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop: Cea mai tare femeie din zodiac

06 Februarie 2018 - 

Aceasta super-femeie, considerata originala zodiacului, e nativa Fecioara. Una dintre calitatile sale de baza este capacitatea ei de a duce la bun sfarsit pana si cele mai grele provocari care i se ofera. Ea e persoana mereu gata sa ia taurul de coarne si sa gaseasca solutii pentru orice impas, pentru orice problema. Si e consecventa in actiuni.

Analizeaza fiecare lucru in detaliu, nu se pripeste niciodata, nu actioneaza dupa instinct sau la primul impuls. Dincolo de asta are si puterea de a citi oamenii foarte usor si corect, de a le vedea adevaratele intentii si de a anticipa urmatoarele miscari. Toate acestea sunt consecinta inteligentei cu care a fost harazita de astre, dar si a ambitiei sale nemasurate.

Si cand spunem despre ea ca e cea mai tare femeie din zodiac ne referim inclusiv la faptul ca e capabila sa sufere mult fara ca nimeni sa isi dea seama, sa primeasca loviturile vietii si totusi sa ramana demna, neclintita, si chiar sa ramana un sprijin pentru ceilalti chiar cu ultimele puteri. Isi pastreaza sangele rece pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Indarjirea sa, perfectionismul sau enerveaza probabil multa lume. Cu toate acestea, nu poti sa nu o apreciezi, sa nu ii admiri determinarea si forta fizica si mentala, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu