Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 12 februarie

12 Februarie 2018 - 

BERBEC  Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi grabă, pentru că după cum ştii, strică treaba! Ai nevoie şi de ajutor! Energia zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sănatatea este bună, atenţie la cap, la durerile de cap. Iar Berbecii din nordul ţării să fie atenţi la zăpadă, ceaţă şi la umezeală, ceva de natura elementului apă.  Să nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, ziua de astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei... activităţi susţinute. Nu este o perioada foarte favorabila calătoriilor sau schimbărilor majore. Este un timp de reîncărcare a bateriilor, in care confortul şi un mod de viaţă mai liniştit, mai calm, iti face bine şi te face sa priveşti viitorul cu speranţă.

 

TAUR   Aspecte favorabile, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te îngrijorează, dar astăzi poţi lucra la rezolvarea ei.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general.  O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu semnele de foc.  Este o perioadă favorabilă celor care caută un loc de muncă sau doresc o situaţie profesională mai bună. Perioada iţi este favorabilă, în general. Ziua de astăzi face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.

GEMENI   Astăzi, chiar de luni, nu lua împrumuturi de la bănci, nu semna hârtii, contracte, care atrag răspunderea ta juridică. Amână toate întâlnirile importante sau deciziile privind achiziţii, cheltuieli mari. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiuni mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

RAC  Zi favorabilă pentru activitatea ta cotidiană, eşti avantajat în profesie sau meserie. Azi caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ sau agresiv. Noi prietenii şi/sau alianţe. O parte din Raci au parte de o nerealizare care îi pune pe gânduri. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ți pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur. Mare plictiseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat  - sau tocmai de aceea. Nu te lăsa copleșit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunoștiințe sau chiar prieteni. Atenţie la regimul alimentar şi la viroze. Sănătatea este mediocră pentru nativii din prima parte a zodiei şi bună pentru restul. Banii sunt cam puţini astăzi, poate unde se şi scumpesc toate, dar mereu mâine este o nouă zi, scrie evz.ro.

LEU   O zi inspirată, ai unele idei pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci plăcutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe famile, pe prietenii buni. Cu o zodie bine aspectată, ar trebui ca ziua aceasta să fie o perioadă veselă. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii sau a suspiciunii caracteristice zodiei.  Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din Lei: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiţi nici un detaliu. Orice inceput este greu şi nesigur. Nu este o scuza pentru tine care vezi numai lucrurile mari şi nu te cobori să analizezi şi amănuntele! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate in bugetul tau personal – in perioada zilei de astăzi vrei să cheltuieşti, nu glumă! Poţi să-ţi temperzi pornirea – de fiecare dată când vrei să cumperi ceva, spune-ţi că o să găseşti ceva mai bun!

FECIOARĂ    Astăzi ai multe pe cap, dar este o zi fastă, norocoasă. Nu vei reuşi să le faci pe toate, concentrează-te pe o singură problemă importantă pentru tine, poate o problemă personală mai dificilă. Configurațiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. Nativele din zodia Fecioarei, mai ales, sunt astăzi avantajate în relaţiile amoroase. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Sănătatea este la cote modeste, totuşi nu trebuie să te alarmezi.  Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii si sa nu ceri ajutor decat când este absolut necesar. Aşa poţi să eviti refuzurile si decepțiile.

BALANŢĂ  Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele importante care te interesează personal! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat.  Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună va fi urmată de una nu tot aşa de bună. Activităţile legate de speculaţiile financiare sau comerţul cu amanuntul sunt avantajate. Un semn de pământ te poate ajuta să treci o cumpănă. Un incident neplăcut în a doua parte a perioadei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor. Mai ales cele de circulaţie.

SCORPION   Dai dovadă de umor inspirat şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-ţi corpul şi încearcă să duci o viaţă mai sănătoasă. Ceva dramatic ţi se poaye întâmpla. Magnitudinea neplăcerii depinde de cât de pozitiv gândeşti. Dacă cobeşti, la rău tragi. Ai nevoie de ceva nou, neapărat! Frenezia noului te ţine puţin, după care revii la obişnuinţa cotidiană. Zi de cumpărături şi poate chiar de ceva nou, relativ important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Banii nu sunt excelent aspectaţi, dar o zi trece repede! Nu este o perioadă foarte favorabila călătoriilor sau schimbărilor majore, este luni ai săptămâna în față. Nou, nou dar nu tot ce este nou este şi mai bun!

SĂGETĂTORUL  Odihnă suficientă.   Ai nevoie de mai multă energie, de mai mult efort. Astăzi poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă.  Vitaminele şi sportul te pot ajuta, de asemenea. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Mergi înainte pe drumul tău însorit, chiar dacă afară este încă frig, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz... Ai o mare dorinţă de a dărui şi chiar faci mici cadouri, aşa, fără motiv, sau cu motiv evident, că se apropie sărbătorile primăverii, Sf. Valentin, cel de import.  Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la şcoală, sau unde activezi.

CAPRICORN Nu te lăsa intimidat sau chiar păcălit, chiar dacă momeala este siguranţa ta. Evită astăzi orice negociere, târguială, care conduce către stabilirea unei înţelegeri în care ai obligaţii. Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Mai multa discreţie nu strică! Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă. Un procent din Capricorni reuşeşte astăzi să facă o gafă. Mică!  Nu te băga prea mult în viaţa altora, chiar dacă îţi sunt prieteni buni. Totuşi, o veste bună, chiar foarte buna!

VĂRSĂTOR  Treci printr-o perioadă de oboseală cronică, urmare eforturilor făcute.  Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei de astăzi este pentru... sport. Făcut de tine, nu privit la tv! Trage de fiare, fugi pe bandă, dacă în parc ţi-e frig, şi lumea iţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă! Perioada zilei de astăzi este benefica pentru tratamente medicale de tot felul, întreţinere cosmetică, chiar intervenţii chirurgicale. Nu da şi nu lua bani cu imprumut – timpul acesta este belea curata pentru speculaţii financiare.

PEŞTI   Dacă nu poţi rezolva, astăzi amână. Sigur, dacă poţi şi este în puterea ta. În orice caz este mai prudent să ceri ajutor, cu diplomaţie şi tact. Timpul soluţionează aproape orice. Sfera comunicării este afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente, mai ales în familie sau cu prietenii. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Perioada zilei de astăzi nu este foarte rea, dar nici cea mai buna din viaţa ta! Mai este un aspect minor negativ, dar pe care îl interpretez ca pe o obosela cronică sau o oarecare stare de disconfort faţă de vreme, vremuri şi oameni. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere.

Lasă un comentariu