Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 12 martie

12 Martie 2018 - 

BERBEC Ziua pare că este bună, mai puţin în domeniul familiei, al cuplului. Cu tact şi calm poţi evita gafele şi discuţiile în contradictoriu. Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu sau la locul tău de activitate. Abordarea sistematica a situatiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. O zi indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat, astăzi cel puţin, aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Pentru cei născuţi în ultimul decan al zodiei configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună care te face să fii mulţumită pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de foc sau de apă, te va ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici în dragoste. Sănătatea este OK, trebuie să eviţi frigul şi schimbările bruşte de temperatură şi umiditate. Bani nu prea aveţi de încasat astăzi, cel puţin nativii născuţi în ultimul decan al zodiei.

 

TAUR De fapt, nu vrei sa recunoşti că lipsa acuta a banilor te face mizantrop. Eşti intr-o uşoara pierdere de energie cauzată de oboseală şi de numeroasele decepţii. Supraveghează-ţi sănătatea şi în special alimentatia. Poate că este vorba şi de glanda tiroidă, care în mod tradiţional dă, uneori, probleme, mai ales nativelor din zodia Taurului. Mâncarea naturală, nemodificată genetic, fructele, mierea şi ceaiurile din planete iţi refac vitalitatea! Cu toată vremea friguroasă doreşti să pleci într-o vizită pe la magazine, vizită care poate să-ţi încarce bateriile şi să te relaxeze. Idealizează mai puţin situaţia în care te afli şi vei avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine, dar nici că destinul tau este teribil. Cum îţi aşterni, aşa o să dormi! Astrele favorizează cât de cât pe nativii din primul decan al zodiei. Dacă eşti născut în al doilea decan al zodiei nu trebuie să aştepţi nimic bun din partea celorlalţi, astăzi trebuie să te descurci singur. Al treile decan are mici sau mai mari probleme cu sănătatea, în special din cauza schimbării bruște a vremii. Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale ca să compensezi lipsa. În general se mai face lumină şi pe strada ta şi ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa, aşa cum este ea, este plină de farmec.

GEMENI Iţi poţi exercita liberul arbitru luând o decizie. Dar orice ai face, nu îţi place. Este ceea ce se numeşte o fundătură sentimentală sau profesională. Evită astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie pe termen lung. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Mercur din Berbec îţi amplifică intuiţia, dar şi prilejuieşte nişte oferte tentante în domeniul activităţii tale. Evită împrumuturile de bani. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o decepţie provocată de defecte de comunicare. Pentru Gemenii născuţi în al doilea decan al zodiei pronosticul este favorabil, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil. Pentru nativii născuţi în ultimul decan: în această perioadă poţi să intâlneşti o persoană deosebită şi astfel de întâlniri îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism, scrie evz.ro.RAC Conjunctura astrelor indică o întreaga telenovelă. Adică o zi amuzantă cu cu intrigi, comploturi şi lovituri de teatru, surprize şi ambuscade. Atenţie mare ce rol vrei sa joci! După profilul zodiacal ar trebui să iei rolul doctorului. Nu, nu al doctorului House, acela este prea dur pentru nevoia de armonie şi frumos care te caracterizează. O zi bună şi productivă pentru racuşorul sentimental din tine. Iţi prieşte orice discuţie la o cafea sau la un ceai şi faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta astăzi chiar fără să-i baţi la cap. Trebuie doar să le ceri nimicuri care nu îi costă. Pe de altă parte trebuie să te gândeşti la invitaţiile pe care le-ai primit. Cu ce o să te îmbraci, ce o să încalţi. Dar bijuteriile? Amuzant, nu?

LEU Ti-ar prinde bine un regim alimentar cu multe lichide. Leii au un supărător obicei de a avea grupa sanguină „0” cea a vânătorilor, sau a mâncătorilor de carne. Normal! Cel puţin un procent mare din zodie, pentru că statisticile se contrazic. Toxinele conţinute de carne trebuie eliminate rapid. De acea asăzi, în special, sunt necesare unele diuretice, gen ceaiuri, sucuri naturale si vitamine, pentru ca organismul tau se lupta pierderea de energie. Nu uita că sănătatea este bunul cel mai de preţ şi că nicio avere nu ţi-o poate da înapoi. Scuze pentru vegetarieni şi vegani, dar şi ei au nevoie de o detoxifiere că doar nu sunt îngeri! Pentru cel de al doilea decan al zodiei: astăzi eşti avantajat mai ales în ceea ce priveşte cumpărăturile inspirate. De când nu ai mai intrat într-o librărie? Soarele, protectorul zodiei, bine aspectat, îţi este favorabilă la bani – câştiguri mici, dar necesare. Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pentru nativii din ultima parte a zodiei, ziua de astăzi este favorabilă pentru călătorii scurte şi prietenii de tren. Activităţile sociale şi artistice sunt benefice pentru frumoasele native din Leo. O stea fixă malefică face ca starea sănătăţii pentru un procent dintre Leii din ultimul decan să nu fie perfectă; nimic important: guturai, viroze, reumatisme.

FECIOARĂ Esti prietenos şi tandru ca un caţeluş binedispus. O stare minunata în care rămai toată ziua şi de care va profita din plin anturajul tau. Totuşi, astăzi magia relatiilor sociale este cam departe de modul tau direct de abordare. Vei avea caştig de cauză daca vei adauga şi un zâmbet şi formula: te rog frumos! Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Încet-încet ca un copil care învaţă să meargă te vei pune pe picioarele proprii în afacerea pe care o ai în gând. Încerci sentimente complexe şi nu este vorba doar de iubire şi pasiune. Nu se ştie de ce, poate din cauze obscure ale conjuncturii astrale, sau pur şi simplu pentru că simţi acest lucru – ei bine, învăţătura devine din nou importantă pentru tine. Fie că este vorba despre o limbă străină, sau un club de dans. Destinul te împinge să înveţi ceva nou. Dă-i curs, pentru că soarta ta este formată din deciziile tale - să înveţi ceva nou niciodată nu a fost rău.

BALANŢĂ Retragerea la timp este preludiul victoriei următoare. Spune inţeleptul general chinez Sun Tzu, probabil pentru că a încasat multă bătaie şi ştie ce spune! Astăzi nu trebuie să insişti prea mult. Dacă vezi că nu merge, schimbă tactica, sau retrage-te. Nu lăsa lucrurile să ajungă până acolo încât să primeşti un refuz ferm. Amână ca să câştigi mai târziu. Pentru Balanţele născute în prima jumătate a zodiei ziua este foarte schimbătoare. Adică, când te crezi mare şi tare, când îţi plângi de milă pe umărul cui apuci. Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Astăzi realizezi că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale. Cei născuţi în a doua parte a zodiei au o oportunitate: o informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună. Conjunctura favorabilă – dinamica sentimentelor, conversaţia, tot sistemul tău de comunicare devine mai vioi şi chiar mai vesel, dacă nu chiar mai precis şi exact .

SCORPION Veştile pe care le aşteptai sosesc astăzi. Pentru un procent dintre Scorpioni, veştile sunt încărcate cu multe surprize placute. Planurile tale se pot derula dupa cum te-ai aşteptat. De mai multă vreme doreai un grad mai mare de libertate materială pe care stelele te sprijina să-l obţii prin hărnicie şi cu puţin noroc. Poate este vorba de un câştig neaşteptat, poate o bursă în străinătate, poate un al doilea serviciu – ceea ce pe vremurile astea grele este un prilej de bucurie. Totuşi, Luna în descreştere, te descureajează să faci tratamente medicale, operaţii sau chiar să faci o injecţie. Pur şi simplu astăzi îţi este frică! Totuşi, stăpâneşte-ţi teama viscerală şi fără motiv. Zâmbeşte, chiar dacă vine cu acul să te înţepe!

SĂGETĂTOR Evita pe cat posibil asumarea unor noi obligaţii. Cu zodia slab aspectată, fie te plictiseşti teribil, fie te enerveza lipsa evenimentelor notabile şi mediocritatea colegilor. Astăzi nu trebuie să cheltuieşti nimic. Pagubă curată. Mai bine aruncă cu banii pe fereastră sau taie cardul cu foarfeca, este acelaşi lucru. Totuşi, viaţa pare frumoasă. Nu se întâmplă nimic, deci nu se întâmplă nimic rău! Normalitatea este uneori plată. De astăzi, de luni, dacă cauţi un loc de muncă, sau un salariu mai bun, trebuie să insişti. Nu că ar fi o ofertă grozavă, mergem spre o nouă recesiune, sau nu am ieşit din cea veche, dar un procent dintre Săgetători pot să aibă noroc. Şi norocul nu are reguli sau mod de întrebuinţare. Ai noroc şi gata!

CAPRICORN Horoscopul tau arată că timpul te preseaza nemilos. Este cazul sa te grabesti, termenele se apropie repede! De orice sex ai fi, astazi femeile iti pot face probleme, asa incat trebuie sa dai dovada de diplomatie si sa eviţi discuţiile în contradictoriu. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru tine familia este mereu importantă, trecutul te sprijină şi te motivează. Este vremea muzeelor şi a volumelor prăfuite, a anticariatelor şi a descoperirilor. Pentru că aceste locuri conţin valori verificate şi în această lume nesigură zodia ta are nevoie de repere sigure, solide. Lasă totul în urma ta spune Pluton, mereu la tine în zodie, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. Nevoia imperioasă de a fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Începe de astăzi, de luni!

VĂRSĂTOR Amână pentru alta zi toate intalnirile importante sau deciziile majore. Amână tot mai ales daca privesc serviciul, relatiile de parteneriat in afaceri. Un umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. O schimbare este necesară, dar nu trebuie să te grăbeşti. Timpul rezolvă toate neplăcerile. Mult entuziasm şi o privire mai sportivă asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile ei. În privinţa legăturilor romantice în această perioadă trebuie doar să alegi. Poţi să o faci cu ochii închişi! Tot aia este. Problemele şi necazurile sunt generate chiar de Vărsători şi sunt de natura şi din cauza utopiei şi încăpăţânării tradiţionale a nativilor din zodia în chestiune! Oricum comunicarea este avantajată, aşa că poţi să te propteşti în faţa biroului şefului şi să-i ceri o mărire de salariu. Sau să-i spui cât îi mulţumeşti pentru îndrumările date. Probabil o să alegi a doua variantă. Nu uita că duşmanul tău este frigul. Nu sta în curent şi nu zăbovi peste măsură în spaţii largi, în aer liber! Banii sunt cei pe care îi ai, puţini, dar siguri.

PEŞTI Astăzi esti dispus să ințelegi pe toata lumea, ceea ce este foarte rar pentru tine. Lasa comoditatea de o parte, şi rezolvă-ţi problemele cu taxele şi impozitele şi maşinăriile care nu funcţionează. N-o sa coste o avere! Este timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Ceea ce este esenţial este să iei hotărârile la momentul potrivit. Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Nu se rezolvă ! Acordă mai mult timp şi fă eforturi diplomatice ca să placi anturajului. Drumul spre parvenirea socială este pavat cu bunăvoinţă, bunăvoinţă pe care trebuie s-o obţii! Mici sau mai mari probleme cu sănătatea în special din cauza frigului şi a umezelii. Atenţie, mai ales la picioare. În special pentru nativii din a doua jumătate a zodiei: uită-tă bine la ce cumperi şi cât costă, nu ai credit nelimitat. Dorinţa de schimbare şi marea plictiseală cotidiană te face să cheltuieşti prea mult. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Pe seară parcă ai dori o discuţie plăcută, poate un film, poate o ieşire la un club de dans. De ce, nu? E bine să începi de luni cu distracția...

Lasă un comentariu