Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 4 aprilie

04 Aprilie 2018 - 

BERBEC Astăzi este ziua destăinuirilor. Conjunctura îţi conferă un dar, dacă se poate spune, al comunicării şi o disponibilitate, o subtilă incitare a altora către destăinuiri şi confesiuni. Gama informaţiilor vehiculate este foarte mare: de la simpla bârfă de alcov, până la importante şi confidenţiale date economice şi politice. Depinde de tine, (liberul arbitru funcţionează întotdeauna) ca să sortezi datele şi să le foloseşti la momentul oportun. Sigur, ca să se petreacă aceste lucruri, trebuie să ai un program aglomerat de întâlniri; care, după cum arată poziţiile lui Mercur, retrograd în zodie şi Marte, protectorul tău, sunt mai dese în a doua parte zilei. Fii atent!

 

TAUR Trebuie să ţii seama de sfatul dezinteresat al stelelor care favorizează propria ta zodie şi ocupă-te mai mult de propriile interese. Cruţă-te de eforturi mari. După excesul de comunicare speculativă, din zilele trecute, te retragi treptat astăzi în cochilia confortabilă a lipsei verbului. Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi. Bun, Taurii nu au ”cochilii”, dar pot sp facă rost. Dragostea este mediocru aspectată, cu un aspect mai puţin favorabil la mijlocul săptămânii. Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie OK! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată, dacă poți.

GEMENI Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu, dar nu te deplasa după căderea întunericului. Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile. Călătoriile sunt din nou bine aspectate. Stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea ta. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru. Dacă, totuşi eşti, sau pleci la drum, atenţie la bagaje şi la bani fie că sunt în portofel sau pe card! Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe. Seară relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un club neagresiv, plăcut şi nepoluant. Și, mai ales, ignifug, scrie evz.ro.

RAC Limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională, sau de propria bucătărie, grădină sau balcon. Un fenomen meteo, sau o întârziere a unei persoane, sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Astăzi ai o zi relativ bună, dar atenţie la deplasări, sau călătorii. Norocul îţi surâde astăzi. Ai, însă, o singură şansă, ca pistolul de duel un singur glonţ!

LEU Ziua de astăzi prezintă un prilej benefic şi chiar profitabil. Cu toate că este întârziat de Saturn, nu este un prilej de scăpat! O nouă idee de afacere, o propunere interesantă sau o nouă relaţie! Din toate poţi să profiţi cu ceva. Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care nu sunt ale tale?

FECIOARĂ Cu Luna favorabilă, ai mai multă intuiţie decât de obicei. Sau pur şi simplu eşti obligat de activitatea zilnică. Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri : „C’est la vie, c’est la guerre”, adică în țara veșnicului Caragiale: asta-i via, asta-i gara! Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate.

BALANŢĂ Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Ziua este dinamică şi densă, de aceea nici nu ştii cînd va trece. O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară - atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli foarte mari (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar). Mercur retrograd nu te favorizează în comunicare : vorbeşti cu o mulţime de oameni, faci liste şi strângi date – dar nu finalizezi nimic. Nişte vitamine, magneziu, crom şi zinc plus “rădăcină de viaţă lungă” - nu ar fi o idee rea! Sfatul meu, nu al stelelor.

SCORPION Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Trebuie doar să-ţi manifesti interesul cu o fermitate nedisimulată. Eşti pus in fata unei decizii. Daca ai fi bancher aş zice că este portofoliul de credite, dacă ai fi politician ar fi o noua strategie de imagine, daca ai fi un tycoon al mediei ti-aş spune ca este vorba de grila de programe. Dacă eşti ca mine atunci poate că te gândeşti la ce să renunţi în cursa pentru supravieţuire. Atentie ! Decizia ta contine un ghimpe şi nu este unul de... trandafir. Analizeaza cu atentie!

SĂGETĂTOR Evită disensiunile cu partenerii de afaceri sau de pat şi transformă-le nemulţumirea în propuneri de afaceri pentru viitor. Dacă ştii să spui minciunele frumoase! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau, de tabiet. Nu da curs invitaţiei, ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte situații. Pe plan emoţional, în amor tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă foarte plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară deosebită în compania celor dragi.

CAPRICORN Astăzi ai o zi cam monotonă şi de aceea lipsită de nerv. Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Astăzi este o zi de așteptare și relaxare. Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp. Mănâncă raţional, la ore decente, respectă-ţi stomacul şi el te va servi cât va putea.

VĂRSĂTOR O zi cam dubioasă, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zîmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine. Dacă conduci, nu sunt probleme. Evită, însă, căderea serii. Noaptea are creaturile ei malefice.

PEŞTI Poate cea mai favorabilă zi a săptămînii. Cheltuielile făcute astăzi le poți numi mai tîrziu investiţii inspirate. Te bucuri de o abilitate specială fiind şi cu intuiţia şi carisma personală bine aspectate. Femeile revin din nou pe primul plan, de orice sex şi orientare sexuală ai fi – sau este vorba de ceva feminin, în orice caz. Sau/şi o rugăminte a unei femei – este bine să-i dai curs şi să ajuţi atâta cât poţi. Încă o dată ziua este favorabilă, dar atenţie la proiectele pe termen foarte lung care nu sunt bine aspectate, aşa că nu te omorî degeaba pentru o cauză deja pierdută. Mai aşteaptă în acvariul tău!

Lasă un comentariu