Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Zodiile care se urăsc toată viața. Nu se vor suporta niciodată

04 Aprilie 2018 - 
Foto: ele.ro Foto: ele.ro

Nu e chip sa se inteleaga, iar orice ar incerca sa faca impreuna in viata este sortit esecului. Vorbim despre nativii care sunt pur si simplu incompatibili, care nu se suporta unul pe celalalt. E bine sa stii in ce zodie e nascuta persoana pe care ai pus ochii, ca sa stii ce te asteapta in cazul in care veti forma un cuplu.

Iata relatiile care nu vor rezista pentru ca partenerii nu se suporta unul pe celalalt:

 

Gemeni si Capricorn 

 

Un dezastru total aceasta relatie! Nativul Gemeni va fi incontinuu doar cu ochii dupa distractie, pentru ca nu suporta sa stea o clipa locului. In schimb, Capricornul va fi mereu ocupat cu cate ceva, caci preocuparile sale sunt de regula de natura intelectuala. In stilul acesta e greu de crezut ca pot gasi o cale sa fie si impreuna. Pentru ca in vreme ce unul e cu capul in nori si destul de superficial in tot ce face, celalalt nu lasa nimic la voia intamplarii.

 

Rac si Varsator 

 

Racul este foarte sentimental si foarte sensibil, in vreme ce Varsatorul nu pune pret pe astfel de lucruri. E pragmatic, tot ce vrea in viata este sa castige bani, sa fie bine vazut de catre ceilalti, astfel ca toate actiunile sale vor fi indreptate spre aceste scopuri. Il va neglija serios pe Rac, caruia ii va reprosa ca nu e la fel de ambitios ca si el. Plus ca Racul iubeste confortul casei, in timp ce Varsatorul este un spirit liber, caruia ii place sa exploreze locuri noi si nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

 

Scorpion si Berbec 

 

Initial, relatia dintre cei doi este foarte palpitanta, caci se incita reciproc si le place asta amandurora. Insa pe parcurs lucrurile devin dificil de gestionat. Asta cu atat mai mult cu cat ambii nativi sunt firi puternice, cu o vointa de fie, dorindu-si sa detina controlul si, de asemenea, sa fie in centrul atentiei. Ori mereu unul va trebui sa fie peste celalalt. De aici si apar o multime de gelozii, de reprosuri, iar relatia devine una exploziva, cu certuri nesfarsite si chiar cu jigniri grave, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu