Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 aprilie

05 Aprilie 2018 - 

BERBEC Cerul este plin de configuraţii complexe - tu pari că eşti pus în faţa unei dileme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica tot timpul, pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Si nu uita ca dupa cum spun puritanii: banul este ochiul dracului si bancile - bisericile satanei. Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insişti cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele iti dau reusita daca esti suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili.

 

TAUR Profesional treburile par să meargă mai bine. La fel si amorul. Dar astăzi nu prea eşti „rezonabil”. Adică ai idei preconcepute, dar nu eşti deloc nervos. Nu vrei să fii nervos şi frustrat ceea ce este foarte bine. La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc, dar cu profesionalism şi cu prudenţă o să dejoci orice aspect nefavorabil. Încearcă să pari entuziast de toate noutăţile pe care ţi le comunică surâzători colegii şi/sau rudele. Dacă ei sunt mulţumiţi, trebuie să te bucuri şi tu - lasă inerţia semnului fix, de pământ, în care te-ai născut, pentru altădată.

GEMENI Te găseşti la locul potrivit şi la momentul potrivit. Din întâmplare sau tocmai ăsta este geniul zodiei tale reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, lucru care se intampla şi astăzi. Ziua se anunţă favorabilă în ceea ce priveşte domeniul conjugal sau de cuplu. Sunt favorizate domeniile vieţii în comun, lucrurile pe care le împarţi cu dragoste şi plăcere cu cei dragi. Dacă ai de făcut deplasari sau calătorii azi este ziua, astăzi este ziua în care poţi începe călătoria, sigur, dacă nu ai plecat ieri şi astăzi eşti deja pe drum! Schimba locul si iti schimbi si norocul. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama cât de bună este.

RAC Toată lumea ştie că îţi plac bijuteriile de argint, aşa că nu este dificil sa le porţi astăzi – iţi oferă protecţie şi şanse de succes. Ar trebui să ştii cum să porţi aceste bijuterii, dar ştiinţa protecţiei mentale şi psihice prin bijuterii, pietre şi cristale se pare că s-a pierdut, mai mult, a fost compromisă. Poate fi vorba de o admiraţie excesivă care se transformă în „deochi”, poate chiar un atac psihic ca la Ovidiu Dragoş Argeşanu, în orice caz, cineva este cu „ochii” pe tine. Nu incepe nici o discuţie importanta sau vreo negociere inainte de miezul zilei. Seară plăcută cu accente de eveniment social. Cooperarea cu noii tai parteneri sau colegi incepe să-şi arate dividentele. Până la urmă, cu toate derapările “psiho”, o zi plăcută, plină, bine aspectată sentimental.

LEU Poate, fi cea mai profitabilă zi a săptămânii. Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si aşa poate să-ţi vină o idee noua, sau să-ti aminteşti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, dacă nu le foloseşti! Evită să mănânci in oraş, pregateşte-ţi ceva de acasa, poate nişte fructe şi totul o sa fie bine!

FECIOARĂ Este bine să te bucuri mai mult de ce ai şi să laşi deoparte, măcar astăzi, planurile măreţe de viitor. Nu din cauza “crizei” la care suntem instigaţi şi condamnaţi, ci din considerente practice şi familiale. Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Astăzi sunt favorizaţi nativii care activează în servicii sau administraţie şi de asemenea cei care, de fapt foarte puţinii, cei care încă mai produc marfă. Se apropie nişte termene sau examene şi ai chef de orice numai de asta, nu! Concentreaza-te acum, ca sa te distrezi dupa. Nu te bate cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial priorităţile. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai, scrie evz.ro.

BALANŢĂ Totul apare destul de neclar şi confuz. Doreşti mai multa claritate şi lumină. Timpul rezolva totul… Puţintică răbdare, vorba lui Caragiale. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit - chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Configuratia iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se vor lamuri. Azi configuratia astrala iti ofera prilejul sa inchei unele lucrari sau situatii mai vechi si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Este momentul să-ţi faci prieteni din anturaj, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie in curand de sprijinul si ajutorul lor competent. Nu te pune în categoria invinşilor... înainte de luptă! Viitorul iti zambeste, trebuie sa lași un pic comoditatea şi să fii mai harnic. Puţintică răbdare!

SCORPION O dimineaţă mai aglomerată. Trebuie să te organizezi mai mult, să fii mai eficient, mai ales în prima parte a zilei. Poţi să finalizezi unele lucruri importante, poate şi acasă, în a doua parte a zilei. Dacă depinde de tine nu pleca astăzi în nicio călătorie lungă. Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali, sau conjuncturali. Iartă, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi creştină.

SĂGETĂTOR Astăzi poţi rezolva treburi importante şi lua deciziile care se impun – o zi excelentă pentru planuri strategice şi hotărâri cu greutate. Un proiect început acum câteva zile începe să ia amploare şi îţi solicită participarea ta din ce în ce mai mult. În a doua parte a zilei, o perioadă foarte bună pentru spectacole sau vizite sociale la prieteni cu influenţă. Adică te poţi duce de pe acum cu „ne daţi, sau nu ne daţi” - în unele regiuni se colindă şi de Sf Paşti! Stelele zic că o să-ţi dea. Pentru mulţi Săgetători astăzi începe un proces de dinamică crescută, de lucru făcut bine şi la timp. Totuşi, pe unii îi ia cu rece pe la arc şi săgeţi că sunt în criză de timp. Aşa că este bine să ceri ajutor de pe acum ca să nu fii refuzat mâine, când toată lumea intră în criza de timp de sărbători pascale.

CAPRICORN Păstreaza prieteniile de afaceri strict conventionale si nu-ti baga partenerii in casa. Astazi, măcar – pentru că poate ieşi cu scandal! Un prilej excelent sa pui la punct unele probleme legate de casa, cămin, familie, sau proprietati. Suna-ţi prietenii, aşa, să vezi ce mai fac! Astăzi, pe seară, te simţi bine şi ai vrea să-ţi depasesti conditia sau sa incepi ceva nou, orice - chiar de azi! Totusi, atenţie la deciziile importante, în special la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri, dar mai ales în dragoste. Stelele spun, la fel ca un bătrân inţelept chinez, că prea multa insistenta duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul.

VĂRSĂTOR Evită deciziile care duc la schimbări majore. Unele lucruri sau persoane pot întârzia şi din cauze obiective. Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Ştii legea lui Ohm : „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Dacă te duci la serviciu, înseamnă că ai de lucru. Aşa că păstrează-l! Serviciul. Poţi să faci urât şi după ce pleacă şeful din birou. Treburile neterminate trebuie analizate şi dacă se poate, gandeşte-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi. Evită discuţiile tranşante, pentru că pe orice subiect ar fi – astăzi nu eşti suficient de convingător.

PEŞTI Nu orice peşte este un rechin, aşa că limitează-te astăzi la spaţiul sigur al „acvariului” propriu – casă, serviciu, acasă! Există un aspect uşor nefavorabil în ceea ce priveşte deplasările tale. Dacă poţi amână călătoria pe mâine, e mai bine! Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutina care te protejează dar nu te motivează – asta dacă jumătate de zi munceşti pentru alţii. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găseşte alte surse decât cele pe care le ai acum. Încearcă, dacă îţi serveşte la ceva, să ai o perspectivă mai îndepărtată, obiectivă, asupra ultimelor evenimente în care ai fost implicat, cu sau fără voia ta.

Lasă un comentariu