Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Norocul lor se schimbă. 3 zodii care vor da în curând lovitură după lovitură

05 Aprilie 2018 - 
Foto: ele.ro Foto: ele.ro

Soarele iese pe strada lor. Trei dintre zodii vor avea parte in urmatoarea perioada de lucruri minunate in viata lor. Ghinionul dispare, iar norocul se resimte la fiecare pas. Vor castiga bani, vor intalni oameni speciali, se vor muta intr-o alta tara. Sunt o multime de lucruri bune pe care le inlesnesc astrele pentru ei.

Iata in ce zodii sunt fericitii care vor da lovitura dupa lovitura:

 

Rac

 

Simti de o vreme ca ceva trebuie sa se schimbe in viata ta si astepti cu nerabdare momentul cand vei fi din nou fericita. Iata ca in curand vei jubila, te vei bucura ca un copil de tot ceea ce ti se intampla. Daca banii au fost pana acum problema, ia-ti aceasta grija de pe cap, caci situatia ta financiara isi va reveni ca prin minune. Nu vei mai duce lipsa de nimic nici in plan sentimental, caci isi face aparitia in viata ta o persoana speciala, care iti va ridica mult moralul si te va face sa traiesti momente de neuitat.

 

Balanta

 

Vrei sa fii pe placul tuturor, dar in ultimul timp nu prea ti-a iesit. De acum, insa, intri pe o panta ascendenta a vietii tale. Fie ca ai pus pe picioare o afacere care incepe sa dea roade, fie ca obtii un sprijin financiar nesperat cu ajutorul caruia reusesti sa te dezvolti foarte frumos intr-o directie de viitor. Vei avea parte de multa armonie inclusiv in caminul conjugal. Daca pana acum partenerul parea sa nu te inteleaga mai deloc, brusc isi schimba atitudinea si devine un ajutor de nadejde in tot ceea ce intreprinzi.

 

Capricorn

 

Simti ca te-ai scufundat in datorii si ai senzatia ca partenerul de viata in loc sa te ajute sa iesiti din bucluc mai rau te incurca. Ei bine, salvarea vine din alta parte. Fie reusesti sa vinzi un bun valoros, are loc o tranzactie la care nu mai sperai, fie vin bani dintr-o mostenire. O ruda in varsta care nu mai este ti-a lasat tie toate lucrurile sale si dintr-odata viata ta se lumineaza. O alta veste buna de care ai putea avea parte ar fi venirea pe lume a unui copil, fie ca e al tau sau un nepot. E loc de planuri mari, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu