Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 6 aprilie. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

06 Aprilie 2018 - 

Berbec

Poți amesteca lucrurile și pe această bază șubredă să ajungi la concluzii greșite. Există pericolul să îți strici singur imaginea în ochii superiorilor sau a unui alt grup, cum ar fi familia. 

 

Taur

Te grăbești să răscolești în trecut, acolo unde au rămas multe lucruri nelămurite, dar cei implicați nu au vrut și nu vor nici acum să le clarifice.

Gemeni

Ai ocazia să vezi cât de important este să alegi cuvintele potrivite când discuți chestiuni delicate, de exemplu cu partenerul de cuplu.

Rac

Te poate cuprinde o teamă nejustificată legată de imaginea ta publică sau de viitor, în general, din cauza problemelor din cuplu care se adâncesc.

Leu

Pe de o parte lucrezi cu drag și spor, pe de alta, ai vrea să fii în cu totul altă parte și să faci cu totul altceva. Este important să nu alimentezi acest conflict ci să îl temperezi.

Fecioară

Există riscul să ai reacții exagerate față de cei dragi din cauza unor impresii greșite, de moment, care vor trece, dar pot lăsa urme adânci.

Balanță

S-ar putea să judeci prea aspru pe unul dintre membrii familiei și să îți pară rău, dar să fie puțin prea târziu. E mai ușor să previi, decât să repari.

Scorpion

Poate că nu îți pasă prea mult de efectele replicilor tale acide asupra celor din anturaj, dar trebuie să știi că se va găsi cineva care să ți le întoarcă și nu o să-ți placă.

Săgetător

Chiar dacă știi că faci lucruri bune, de calitate, tot se strecoară câte un gând de îndoială și îți strică bucuria. Nu ai decât să ignori astfel de gânduri.

Capricorn

Ești tentat să iei măsuri dure împotriva celor care se împotrivesc planurilor tale, cu toate că știi că nu vei obține decât și mai multe probleme.

Vărsător

Ai mari îndoieli în legătură cu o persoană din anturaj sau mai multe. Sunt chestiuni minore, pe care ar fi bine să le tratezi ca atare.

Pești

Ți se pare că un apropiat și-a pus în cap să îți nege valoarea, să își atribuie meritele tale sau să ocupe locul care ți se cuvine. Doar ți se pare.

 

Lasă un comentariu