Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul lunii aprilie 2018. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

06 Aprilie 2018 - 

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii aprilie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Berbec

Încearcă să faci o schimbare în relaţia de cuplu, să petreceţi mai mult timp împreună, să discutaţi despre toate lucrurile care vă supără sau să puneţi în practică dorinţele vechi. Saturn traversează Casa iubirii şi favorizează acum relaţiile solide și legăturile care au șansele cele mai mari să evolueze, arată horoscopul lunii aprilie 2018, scrie libertateapentrufemei.ro.

 

Rac

Vor veni câteva schimbări importante în luna aprilie și toate vor fi legate de relația de cuplu, de consolidarea legăturii dintre voi. Aprilie este, pentru zodia ta, o perioadă excelentă pentru călătorii și trebuie să profiți de orice ofertă să evadezi către o destinație romantică, alături de bărbatul iubit.

 

Fecioară

Sosesc veşti bune pentru familie şi pentru relaţia de cuplu, care are, poate, câteva probleme vechi. Venus, aflată acum în semnul paşnic al Taurului, aduce un echilibru necesar în familie şi te ajută să duci la îndeplinire câteva proiecte personale, la care va contribui şi partenerul de viaţă. Este o perioadă cu întâlniri emoţionale şi împliniri sufleteşti.

 

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Ai şanse mari să primeşti o ofertă de muncă sau să găsești un post vacant care ţi s-ar potrivi. Aprilie este o perioadă favorabilă unei schimbări în carieră. Poţi avansa sau te poţi implica în proiecte noi, în care experienţa ta va conta foarte mult. Şi din punct de vedere financiar, luna aprilie se încheie cu veşti bune.

 

Vărsător

Vei avea o perioadă mult mai bună din punct de vedere profesional, chiar dacă mai apar probleme legate de proiectele dificile. Jupiter arată că vei primi sprijin la timp, fie din partea unui coleg cu multă experiență, fie din partea unui şef. Spre sfârșitul lunii aprilie, influenţa lui Jupiter este propice şi călătoriilor.

 

Leu

În aprilie, vei beneficia de o mulţime de avantaje. Nu lăsa nicio şansă să treacă pe lângă tine! Este posibil să primeşti o ofertă de lucru, să fii solicitată să munceşti într-o echipă nouă sau chiar să fii promovată, dacă accepţi condiţiile superiorilor tăi. Cariera ta poate avansa mult mai repede decât te așteptai luna aceasta.

 

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

Te bucuri de o perioadă cu activităţi plăcute, care îţi vor aduce satisfacţie. Munceşti mai mult, dar vei reuşi să realizezi diverse proiecte pe care le-ai amânat până acum. Vei dispune de un buget mai bun și vei reuși să finalizezi câteva dintre planurile legate de casă, se arată în horoscopul lunii aprilie 2018.

 

Pești

Te bucuri de o perioadă excelentă, mai ales la mijlocul lunii aprilie, când astrele arată câştiguri financiare şi schimbări benefice. Vei reuşi să închei luna cu un buget mai consistent, iar, după 25 aprilie, când Mercur este foarte generos cu zodia ta, banii te vor ajuta să realizezi ceva deosebit.

 

Capricorn

Te bucuri de sprijinul astrelor în tot ceea ce doreşti să faci, în proiectele tale mai costisitoare, dar şi în planurile de suflet. Vei avea în luna aprilie un buget mai mare, ceea ce îţi permite să faci o investiţie pentru confortul familiei sau pentru studiile copiilor. Investițiile în casă sunt și ele binevenite în această lună.

 

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Puține schimbări bune se anunță în luna aprilie, dar vestea bună este că nu vei avea pierderi mari. Saturn te avertizează, totuși, că va veni şi o veste mai puţin bună, legată de starea de sănătate a unei rude sau a unuia dintre părinţi. Ia măsuri din timp să nu se agraveze situaţia!

 

Balanță

Se încheie un proiect dificil, dar este posibil să pierzi bani, la sfârşit de aprilie. Pot apărea cheltuieli neaşteptate, dar necesare. Abia în luna mai vei avea ocazia să îţi refaci bugetul, să pui bani deoparte şi să te distrezi alături de prieteni sau să călătorești, se arată în horoscopul lunii aprilie 2018.

 

Săgetător

Saturn te avertizează că problemele de la serviciu, în special cele financiare, se vor accentua. Nu este exclus ca şefii să ia decizii drastice, să reducă personalul sau anumite beneficii materiale. La început de aprilie ar fi indicat să îţi cauţi un alt loc de muncă, pentru că influenţa benefică a lui Jupiter te poate ajuta. Luna aceasta este o perioadă de încercări.

Lasă un comentariu