Evenimentul zilei

Sam01192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Află ce ți-au pregătit astrele: HOROSCOP de weekend, 14-15 aprilie

14 Aprilie 2018 - 

Aspectul astrologic marcant al zilei de sâmbătă este cuadratura formată de Lună cu planeta Saturn. Această cuadratură poate predispune la pesimism, decizii neinspirate, răzgândiri, certuri și nerăbdare. În acest context astral, riscul de accidente este mai mare decât în alte zile. Prin urmare, vă recomandăm atenție, prudență și calm.

Duminică, cuadratura Lună-Marte poate induce dificultăți de comunicare și o stare generală de irascibilitate. Într-un astfel de context astral tensionat, vă recomandăm să vă păstrați calmul, să fiți toleranți cu punctele de vedere ale celorlalți și, indiferent de dificultățile întâmpinate, să încercați să vedeți partea plină a paharului.

 

BERBEC 

În acest weekend eşti puţin încăpăţânat, după părerea celor din jurul tău. Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce pare decizie importantă, dacă e în legătură cu planurile tale de viitor.

Sâmbătă este greu să respecţii convenienţele, îţi apar ca nişte reguli ipocrite şi uneori chiar inutile – dar unele sunt regulile jocului social. Configuraţia astrologică arată că perioada menţionată este aspectată favorabil – aşa încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie. Duminică, „repede şi bine” este crezul tău în această perioadă şi interesele tale personale avansează în direcţia dorită „repede şi bine”.

TAUR 

Conjunctura arată că în acest weekend poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar mai puţin fericit cu semnele de apă şi pământ. Afinitate selectivă de elemente primordiale!

Weekend-ul îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi de afirmare. Adică în acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză cele două zile par obositoare şi uşor agasante. Nostalgia ţi se strecoară şi în suflet, chiar dacă vremea şi vremurile sunt ciudăţele rău şi nu prea ai bani pentru pregătirile pentru perioada caldă. Aşa că o mică migrenă, ca o mică furtună în borcanul cu melancolie, este tot ceea ce ţi se poate întâmpla, mai rău!

GEMENI 

Ai făcut economii, sau ai primit nişte bani. În acest weekend reflectezi cum să-i împarţi mai bine. Stelele indică să împarţi suma în două, o parte pentru casă, alta, mai mică, pentru mica vacanță de Armindeni. Cumpără acum, mâine e mai scump! Mai toţi fac pregătiri pentru ei sau pentru grup, familie, duo, etc! Aşa că este multă agitaţie, nu prea este pace sub măslini... sau sub ce vrei tu! Totuşi, norocul îţi zâmbeşte duminică în relațiile sociale. Dar, atenție, nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile.

RAC 

Luna, protectoarea ta, este crai nou duminică, în Berbec, dar aspectele sunt indiferente cu tine. Poţi să ai o perioadă liniştită dacă îţi doreşti acest lucru. Liberul arbitru, alegerile tale îţi formează destinului. Sâmbătă, poţi organiza o mică petrecere, îţi mai îmbunătăţeşti şi starea de spirit. Duminică ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze. Este timp şi de muncă casnică, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, dar să te şi distrezi puţin, pe seară. Veşti de departe, vezi pe reţele sau e-mail-ul, sau mai prozaica cutie de scrisori.

LEU 

În acest weekend s-ar putea să ai ocazia să clarifici o situaţie care te nemulţumeşte de ceva timp. Poate fi vorba de realţii umane, în cuplu, în familie, între prieteni. Dar, cu diplomaţie! O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Trebuie sa te relaxezi, mai ales pe seara şi să laşi treburile aşa zis ”urgente”. Nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sănătatea ta. Duminică poate te duci la teren, poate alergi prin parc, poate o sauna, trebuie să eliberezi tensiunea acumulata. Sau du-te la biserica ca sa-ti oblojești sufletul. O veste bună de la unul dintre membrii familiei.

FECIOARĂ 

Un weekend dens, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară de duminică plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte, cu siguranţă, despre viitorul familiei. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată. Strânge-i pe toţi ai tăi în jurul tău şi laudă-i şi spune-le vorbe bune – au nevoie de asta, chiar dacă eşti ocupat. Timpul trece, copiii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura părerilor de rău se adună în inimă. Un procent din zodie se pregăteşte, face proiecte pentru mica vacanţă de Armindeni, nu este departe. Care activitate, dacă nu ar fi aşa de scumpă, ţi-ar face mare plăcere. Lasă grija şi dă curs plăcerii!

BALANŢĂ 

Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. În acest weekend atenţie la discuţiile în contradictoriu pe subiecte sentimentale dificile. Veşti bune, duminică. Zi favorabilă împăcărilor!

Totusi, se schimbă registrul influenţelor astrale şi începi să simţi presiunea în cele trei domenii consacrate: banii, sănătatea şi dragostea. Ai nevoie de bani pentru reparat maşina, instalaţiile de aer condiţionat ale casei costă o avere, încasările întârzie, iubita(ul) a plecat în străinătate şi nu mai intră pe reţea, pisica te – iată o gamă largă de trăiri caracteristice dezechilibratelor Balanţe în acest weekend. Cele care au ”menajeria” menționată!

SCORPION 

Cu inima deschisă, cu multă tandreţe şi empatic, în weekend eşti avantajat în domeniul sentimental. Poţi avea idei noi despre modernizări, în căminul tău. Discută cu familia, partenerul!

Oricum, fiecare are defectul său. Al tău se numeşte „falsă viziune asupra realităţii”. Adică o să auzi weekendul asta la minciunele, minciuni şi minciuni sfruntate, cât să ai rezerve pentru tot anul. Drept care şi tu te vei simţi obligată sau obligat să emiţi „false judecăţi de valoare”. Aşa este în această primăvară, care, vai, nu-i decât o copie!

SĂGETĂTOR 

Se pare ca au trecut şocurile şi trăirile intense, acum este loc de relaxare şi reflecţie, doar este weekend. De fapt tu ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie, doar, să aştepţi momentul potrivit!

Sâmbătă ai multe pe cap. Nu dispera, nu poți reuşi sa le faci pe toate, dar ești aproape de o soluţie pentru rezolvarea unei probleme sentimentale mai dificile. Duminică, conjunctura te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte. Duminică, probabil, o să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare.

CAPRICORN 

În acest weekend, Pluton, mereu plutocratul este la tine în zodie, îţi măreşte capacitatea de regenerare, fie că sunt probleme de oboseală fizică, fie de relaţii sentimentale dificile. Îl ajută Marte și Saturn și aceste planete sunt la tine în zodie. Lumea este făcută din ierbivore şi prădători, din victime şi învingători. Nu te înregimenta în categoria păguboşilor. Şi nu uita că pierzi când renunţi să mai încerci. O veste bună duminică, poate pe seară. Apoi, îţi regăseşti ritmul şi o parte din echilibru ca să începi bine săptămâna viitoare. Poate că nemulţumirea face parte din caracterul tău! Şi, nu mai mormăi atât!

VĂRSĂTOR 

În weekend nu te grăbi să schimbi ceva din rutina vieţii tale. Evenimente fără sens şi oameni mediocri, sau numai stupizi, te atrag în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul! Sâmbătă, nu exagera cu munca şi efortul, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Învigătorii sunt nişte persoane abile şi tenace odihnite nu nişte nefericiţi obosiți, crăcănaţi de muncă. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Duminică seara ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi, fii atent!

PEŞTI

Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Sâmbătă, nu încerca să-ţi impui punctul de vedere, mai ales pe seară! Duminică, relaxare – zi de boieri!

Astrele sunt într-o conjunctura avantajoasă: sănătatea îţi este bună, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă. În a doua parte a weekendului stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin în cel material, mai ales dacă este vorba de bani. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei nici un risc major. Ia măsurile necesare, începe sezonul cald, dar stelele mele spun că o să fie ca dracu, Doamne iartă-mă, când foarte cald, când rece, ca să-ți dea organismul peste cap!

 

 

Lasă un comentariu