Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei. Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 15 aprilie

15 Aprilie 2018 - 

Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Berbec:

Unul/a dintre membrii/ele familiei voastre are astăzi un comportament agresiv, pe care voi nu prea îl înţelegeţi. Vi se pare că în primul rând are o problemă cu voi și este posibil chiar să aveţi dreptate. Vedeţi ce puteți face ca să îl/o împăcaţi, scrie www.horoscop-urania.org.

aur:

O scrisoare sau un telefon de la un om care v-a iubit mult și căruia i-aţi întors și voi sentimentele vă va pune azi pe gânduri. Chiar dacă vă aflaţi într-o relație fericită, tot vă veţi întreba „cum ar fi dacă?”. Aveţi grijă, deoarece puteți regreta!

emeni:

Ziua de duminică este una foarte frumoasă pentru relaxare; profitaţi de acest weekend şi încercaţi să vă petreceţi cât mai mult timp departe de tot ce înseamnă viaţa profesională. Vreţi să vă deconectaţi şi să vă reîncărcaţi bateriile făcând activităţi în aer liber, arată horoscopul de azi.

 Rac:

În această perioadă vă este mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile în discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu. Este posibil ca spre seară, după o conversaţie Leu:

Aţi avut o perioadă destul de aglomerată şi încercaţi să profitaţi de zilele de weekend pentru a vă deconecta şi a vă relaxa în compania celor dragi. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei rude apropiate sau a unui/ei prieten/e foarte drag/i.

Fecioară:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde faceţi tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să încercaţi să faceţi o surpriză frumoasă partenerului/ei de cuplu, arată horoscopul zilei.

Balanţă:

În această perioadă simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente speciale alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Încercaţi să vă deconectaţi de tot ce ţine de viaţa profesională: sarcini, probleme, obstacole, idei şi planuri. Spre seară, puteţi ieşi în oraş alături de un/o prieten/ă din trecut.

Scorpion:

După o săptămână destul de aglomerată şi dificilă pe plan profesional, a doua zi de weekend este doar pentru relaxare. Simţiţi nevoia să vă bucuraţi de clipe speciale alături de partenerul/a de cuplu sau membrii/ele familiei. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment drăguţ.

Săgetător:

Astăzi vă gândiţi numai la dragoste. Sunteţi apropiaţi/te de persoana iubită și vă veți petrece ziua făcându-vă de cap. Va fi o zi de duminică trăită aproape perfect și pe care nu o veţi uita prea curând.

Capricorn:

În ultima perioadă lucrurile s-au liniştit şi au intrat pe făgaşul lor normal; voi aţi lăsat garda jos şi aţi început să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi mai mult de viaţă. Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să petreceţi timp în compania oamenilor dragi.

 Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să o petreceţi în compania persoanelor care chiar contează pentru voi. Spre seară, este posibil să ieşiţi la cumpărături deoarece vreţi să faceţi un cadou special unui om la care ţineţi foarte mult.

Peşti:

În această perioadă vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de partenerul/a de cuplu şi alţi oameni dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă cu un om la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilnic.

 

Lasă un comentariu