Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop: Zodia care nu se dă bătută niciodată!

05 Iunie 2018 - 
Foto: ele.ro Foto: ele.ro

Cadem, ne ridicam, apoi simtim iar cum ne prabusim. De multe ori, din cauza acestor urcusuri si coborasuri in viata abandonam lupta si ne lasam in voia sortii. Exista insa oameni foarte puternici, care nu se dau niciodata batuti, care isi iau soarta in maini si isi duc la finalizare tot ceea ce au inceput.

Nu e deloc usor sa faci fata tuturor provocarilor vietii. Trebuie sa ai multa ambitie, multa incredere in tine ca sa depasesti toate obstacolele. Si mai trebuie sa ai ceva: un dram de nebunie. Iar cei care reusesc sa razbata mai bine decat oricine altcineva sunt cei nascuti in zodia Scorpion.

Oamenii acestia sunt foarte dedicati in tot ceea ce fac. Sunt condusi de pasiune si se implica inclusiv emotional in ceea ce incearca sa realizeze. Au o abilitate de autoconvingere si de automotivare extraordinara. Oricat de greu le-ar fi, nu renunta niciodata! Persoanele nascute in zodia Scopion au un spirit de luptator si oricat de dificila ar fi batalia, nu renunta la ea, ci continua sa lupte pentru a gasi cele mai bune solutii posibile.

Hotararea aceasta, determinarea sunt cele care ii ajuta sa isi urmeze visurile. La fel si in dragoste. Atunci cand iubeste cu adevarat, un Scorpion va merge pana in panzele albe pentru iubirea sa. Pentru ca el nu cunoaste jumatati de masura. Se daruieste trup si suflet. Nu tine nimic pentru el cand se indragosteste, ofera tot ce are, porneste la drum cu toate resursele cu si inspre omul drag, fara de care mai tarziu nu mai poate trai, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu