Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop: 3 zodii pe care Dumnezeu le iubește extraordinar de mult

07 Iunie 2018 - 

Te-ai intrebat cum de unii oameni au atata succes, sunt iubiti de cei din jur si nu le lipseste practic nimic? Au parte de toate acestea pentru ca sunt ocrotiti de divinitate. Dumnezeu le sta alaturi in tot ceea ce fac.

Iata care sunt cele 3 zodii carora le este cel mai bine pe Lume:

 

Berbec

 

Acest nativ este un fericit. Norocul il urmareste constant inca din copilarie. Este foarte iubit de cei din jur, care il apreciaza pentru jovialitate, pentru energia de care da dovada. Are spirit de conducator, castigandu-si cu usurinta foarte multi adepti datorita personalitatii sale puternice. Este plin de entuziasm si foarte ambitios, insa toate acestea sunt dublate de o forta superioara care se apleaca asupra lui si care ii asigura perfectiunea.

 

Scorpion

 

Acolo sus cineva il iubeste, este clar! Altfel nu se poate explica de ce sansele ii surad mai mult decat oricui altcuiva. Nu esueaza niciodata, tot ceea ce isi propune duce pana la capat, chiar daca multi nu prea vad implicare din partea sa. Tocmai in asta consta si misterul sau. Este un castigator prin definitie si tinde mereu sa isi depasasca limitele. Datorita ambitiei sale, dar si a iubirii divine va reusi sa treaca usor peste toate greutatile vietii.

 

Pesti

 

Cine a cunoscut un nativ Pesti a cunoscut linistea. Pentru ca mai bun si mai cald ca el nu prea exista. Cel nascut in aceasta zodie este de o corectitudine iesita din comun. Nu este deloc razbunator, iar aceste atuuri il fac placut in fata lui Dumnezeu, care ii ofera dragostea si ocrotirea sa. Nu face excese, e altruist si bun, atribute rasplatite de divinitate. El vede raul ca pe o incercare menita sa il intareasca, astfel ca depaseste cu usurinta orice obstacol, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu