Evenimentul zilei

Lun03182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop: 3 zodii care vor înșela în vara 2018

08 Iunie 2018 - 

Vara este sezonul distracției, al petrecerilor în aer liber și al nopților târzii, în care avem parte de cele mai frumoase momente, strângem cele mai frumoase amintiri și cunoaștem oameni noi. Din acest motiv, suntem mult mai predispuse să ne înșelăm perechea.

Deși toate zodiile vor fi tentate să calce strâmb în sezonul estival, doar 3 vor decide să își asculte vocea inimii. Cele 3 zodii care vor înșela în vara 2018 nu vor face acest lucru pentru că nu își iubesc perechea, ci pentru că se simt prinse într-o relație în care nu au parte de astfel de momente pline de pasiune. Așadar, acești nativi vor lăsa deoparte monotonia pentru a-și îndeplini dorințele.

Gemeni

Îți place să încerci lucruri noi și să te lași dusă de val ori de câte ori ai ocazia. În vara 2018 nu vei mai putea să îți controlezi dorința de a trăi viața la maximum. Vei cunoaște o persoană care pur și simplu te va fascina și față de care te vei simți atrasă la prima vedere. Fluturii din stomac îți vor spune că nu ai de ce să regreți această decizie, așa că îți vei risca relația actuală pentru o aventură de o noapte, potrivit divahair.ro.

Leu

Vara este sezonul tău! Din acest motiv, vei hotărî că este cazul să profiți la maximum de sezonul cald pentru a-ți face noi prieteni și pentru a te distra. Totuși, în noul grup de prieteni pe care îi vei cunoaște se va afla o persoană care va reuși să îți fure inima. Deși vei încerca să te opui acestei atracții, îți vei dărui complet inima într-o noapte fierbinte de vară. Totuși, trebuie să știi că această aventură te va costa relația pe care o ai. Din acest motiv, ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a face acest lucru.

Capricorn

Deși vara este pentru tine un alt sezon de muncă până la ore târzii, acest lucru nu înseamnă că nu există riscul să îți înșeli partenerul. În acest sezon, astrele se vor alinia astfel încât să vezi mai bine cine se află lângă tine la locul de muncă. Vei începe să flirtezi cu un coleg de muncă. Deși va părea o joacă nevinovată la început, curând vei începe să vezi că lucrurile sunt mult mai serioase de fapt. Te vei lăsa dusă de val și vei face ceea ce nu ai fi crezut vreodată că ești în stare. Deși te vei simți vinovată, vei pune capăt aventurii la timp.

Zodiile care își vor înșela perechea în vara 2018 trebuie să se gândească de două ori înainte de a face acest pas, deoarece pot rămâne fără iubirea vieții lor.

Lasă un comentariu