Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Bărbații marionetă. 3 zodii pe care le joci pe degete

04 Iulie 2018 - 

Sunt sufletisti si nu ar face rau nimanui. Ba chiar ar sari in ajutor punandu-si propria viata in pericol. Dar desi sunt oameni buni de pus la rana, sunt slabi in relatia cu ceilalti. Nu se impun, ci accepta tot ceea ce li se intampla ca fiind mana destinului. Pe ei pur si simplu ii joci pe degete si nu au taria sa se opuna.

Iata in ce zodii sunt nascuti barbatii care pot fi foarte usor manipulati:

 

Rac

 

Daca vrei un barbat bun, docil, iubitor, care sa te lase sa faci ce vrei, atunci ai nevoie de un Rac. Barbatul acesta iti va respecta libertatea si chiar te va incuraja sa iti vezi de pasiunile tale. Nu e deloc certaret, din contra, pleaca de fiecare data capul pentru a pune punct oricarui conflict. Este foarte loial, astfel ca odata ce l-ai cucerit poti fi sigura ca ramane al tau pentru totdeauna. Te va ingriji cand esti bolnava si te va asteapta seara cand iesi de la serviciu cu un buchet de flori.

 

Fecioara

 

Chiar daca poti spune ca ai dat peste cel mai cicalitor si mai critic barbat, trebuie sa stii ca doar gura e de el. In rest, e painea lui Dumnezeu! E cald si bun, dragastos si jovial. Te va ajuta mereu fara sa puna intrebari de ce si pentru ce si fara sa ceara nimic in schimb. Daca ii vei oferi siguranta de care are nevoie, vei putea face din el tot ce iti doresti. Se va implica foarte mult in relatie, in casa si va avea grija sa nu iti lipseasca absolut nimic. Pentru ca te va pretui mai mult decat orice.

 

Pesti

 

Nici nu barbatul Pesti nu trebuie sa iti faci nicio grija. Se va face pres in fata ta doar ca sa stie ca iti e bine. Niciun alt barbat nu stie mai bine decat el sa te faca sa razi si sa te simti ca si cum lumea ar fi numai a ta. E capabil sa iti puna universul la picioare si sa te faca sa te simti perfecta. Iar tu il poti manevra exact asa cum doresti. Este un sot minunat, care te va ajuta de fiecare data cand ai nevoie si care iti va rapid executa dorintele, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu