Evenimentul zilei

Vi02222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 iulie

05 Iulie 2018 - 

În conjunctura astrală de astăzi se remarcă trigonul format între Lună și Mercur, un aspect deosebit de favorabil pentru toate zodiile, în toate domeniile. Acest trigon conferă claritate în gândire și capacitatea de a găsi un echilibru optim între emoții și rațiune, favorizând aprecierea corectă a situațiilor și adoptarea unor decizii realiste.

 

BERBEC Între tine și vacanța de vară mai este un obstacol, un prag de trecut. Cu toate că oboseala acumulată te-a ajuns din urmă, continuă cu dinamism, dispui de o mare rezervă de „încăpățânare”. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii.

TAUR Dimineața trebuie să te ocupi de problemele altora. Totuși, ai o informație pe care o așteptai de mai mult timp și care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la o terasă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general. O zi, o perioadă plină de inspiraţie şi idei noi.

GEMENI Comunicarea este favorizată, așa că poți informa clar și transparent anturajul asupra proiectelor și dorințelor tale. În special asupra duratei și destinației vacanței tale de vară. Supravegheză-ţi regimul alimentar, mai ales dacă ai plecat deja pe undeva și eşti în călătorie. Radio Erevan este întrebat: călătorie este şi drumul până la serviciu? Răspuns: depinde dacă te duci sau te întorci! Se ştie că nu te fereşti de mâncărurile exotice, dar măcar întreabă din ce sunt făcute...

RAC O zi care se anunță obișnuită, dacă nu te-ar neliniști veștile rele din presă. Vezi-ți de treburile tale, de familia ta, de programul tău și gândește bine, pozitiv. Binele la bine trage! Sfera comunicării este afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente.

LEU Nu acționa după prima bârfă pe care o auzi. Nu te repezi imediat și lua de bun pe primul venit. Uneori leii se prind cu capcane primitive. Reflectează cui folosește ingineria respectivă. O zi de joi în care nu te simţi chiar extraordinar, dar cu puţin bun simţ si refuzând problemele, o s-o scoţi la capăt! Cum să refuzi problemele? Simplu, invaţă sa spui, nu! Nu, nu ştiu, nu pot, nu mă duce capul! Nu te da mare în probleme pe care nu le ştii, cu toate că talentul leilor este să fie mari, imperiali, supertari…

FECIOARĂ Conjunctura astrologică îți indică o energie în creștere. Profită de această amplificare a vitalității, cu harnicia și spiritul detaliului care te caracterizează, să prevalezi, să ai succes. Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei este pentru îmbrăcăminte. Brusc, nativii din eleganta zodie a Fecioarei realizează că nu au cu ce să se îmbrace. Am mai spus-o de multe ori și o s-o spun mereu: vara, numai in și bumbac!

BALANŢĂ Ori problema cu care te confrunți azi este foarte complexă, ori, din cauza căldurii, nu te poți concentra. Și într-un caz și în celălat nu aștepta să intri în criză de timp, cere ajutor. Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică!

SCORPION Conjunctura astrologică arată că poți coopera bine cu semnele de aer şi foc, un Leu te poate ajuta decisiv într-un domeniu sensibil al activității tale. Evită, dacă poți, Racii și Peștii. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Mergi înainte pe drumul tău însorit, prin vremea capricioasă, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Daca așa te simți bine...

SĂGETĂTOR Astăzi ai ceva mai mult noroc decât în mod obișnuit. Iar configurația astrologică indică că ai noroc în toate domeniile, fie financiar, fie sentimental. Ai grijă, norocul este înșelător! Este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi de tensionat. Relaxeaza-te şi încercă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună va fi urmată de una nu tot aşa de bună.

CAPRICORN Ești într-o perioadă de reconstrucție sentimentală și ziua de azi e nimerită să-ți lămurești unele lucruri și mai ales să te înțelegi pe tine, structura modului în care înțelegi dragostea. Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile sunt sub un semn fast. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare.

VĂRSĂTOR O veste, o problemă te îngrijorează. Recapitulează datele situației, uneori soluția se găsește în enunțarea problemei. Evită exagerările și extremele, cu persevernță și tact vei reuși. Nu rata ocaziile din cauza comodităţii sau a suspiciunii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici.

PEŞTI Ai o zi „oarbă” în care nu ai multă intuiție. Evită să-ți asumi responsabilități și mai ales nu semna hârtii. Atenție mărită în trafic, rezumă-te la activitatea și drumurile cunoscute. O parte din Pești, un procent mic, din fericire, au parte de o nerealizare care îi pune pe gânduri. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ți pune nădejdia în ajutorul familiei, sau al anturajului – trebuie să te descurci singur.

 

Lasă un comentariu