Evenimentul zilei

Vi02222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 7 IULIE

07 Iulie 2018 - 

Horoscopul zilei pentru 7 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător dau o nouă șansă relației de cuplu. Pe cei din zodia Leu îi îndeamnă să privească înainte și să încerce să-și construiască imaginea de viitor prin prisma prezentului și nu a trecutului. Vezi ce li se prezice nativilor din celelalte zodii.

Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec se dedică unor activități care cer mai mult efort fizic și iși demonstrează în mod public curajul și forța. Sunt energici și se lasă dominați de pornirile războinice care-i caracterizează. O parte dintre nativi caută să-și consume energia în activități sportive, în timp ce alții aleg să participe la un concurs, la o manifestație, fie la o activitate colectivă într-un scop nobil.

Taur 

Pentru cei născuți în zodia Taur se conturează o stare de neliniște, de agitație, nu sunt mulțumiți de un aspect al vieții lor și-și fac gânduri. Posibil ca frământările să aibă legătură cu situația partenerului sau a unui membru din familie și nu neapărat cu ei înșiși. Nu sunt excluse durerile de cap și de oase, dar și disconfortul gastric. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor mai multă odihnă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni continuă să se manifeste războinic cu cei din jur, de astă dată vor fi vizați membrii familiei în fața cărora vor vrea să se impună cu orice preț. Nativii care au copii tind să devină mai autoritari decât de obicei și să apeleze la pedepse acolo unde simt că dialogul nu-i mai ajută. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să apeleze la diplomație în comunicare și să devină mai toleranți.

Rac 

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se afirme, să le demonstreze celor din jur că sunt stăpâni pe situație și că toate acțiunile întreprinse până până acum au fost îndelung calculate. Aspectele conturate astăzi le stimulează dorința de a fi sinceri, de a lupta pentru adevăr și pentru dreptate. Nu este exclus să fie luați peste picior și să aibă parte de reacții acide sau ironice la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să-și urmeze scopul, atâta timp cât sunt mânați de moralitate.

Leu 

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de renegare, de autocritică și regret cu privire la o decizie luată în ultimele luni, fie în sfera profesională, fie personală. Nu numai că sunt convinși că au greșit, dar caută să schimbe urmările. O parte dintre nativi vor avea tendința de a-i învinovății pe alții pentru alegerea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi să privească înainte și să încerce să-și construiască imaginea de viitor prin prisma prezentului și nu a trecutului.

Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de stări de nervozitate, sunt agitați și stresați cu privire la o chestiune financiară care nu pare să prindă contur. Este posibil să nu depindă numai de ei și acest aspect să le accentueze disconfortul emoțional. Niște planuri pot fi amânate, posibil legate de o excursie, plimbare, ieșire din casă și dezamăgirea va fi cu atât mai mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu se întindă mai mult decât le permite bugetul, mai ales dacă este vorba de o ambiție.

Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță se simt singuri, abandonați și nu reușesc să se mobilizeze în activitățile întreprinse. Se creează un context astral care favorizează blocajele de comunicare și astfel este posibil ca nativii să nu reușească să coopereze cu cei din jur chiar dacă își doresc compania acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la dialog deoarece vor avea tendința de a da alte conotații și interpretări cuvintelor.

Scorpion 

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să aibă grijă cum manevrează obiectele din locuință deoarece există risc de accidentări. De asemenea, trebuie să fie atenți la desfășurarea activităților recreative și sportive. Nu sunt excluse durerile de cap sau cele localizate în această zona, de măsele, de urechi, și se cere prudență în toate acțiunile pe care le întreprind pe parcursul zilei.

Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător traversează o etapă în care resentimentele pun stăpânire pe ei. Nativii care au încheiat o relație sentimentală de curând tind să aibă păreri de rău și caută o soluție să mai îndrepte ce se mai poate îndrepta. De asemenea, cei care au avut parte de neînțelegeri în ultima vreme cu partenerul de viață sunt mai dispuși ca niciodată să-și ceară iertare și să dea o nouă șansă relației.

Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o zi plină de tensiuni, stres, agitație și toate acestea se vor datora unei situații, probleme, pe care o au în legătură cu locuința. Fie este vorba de treburi casnice nerezolvate, fie de chestiunile administrative care vin din urmă. Întâmpină obstacole în ducerea la bun sfârșit a unui plan legat de amenajare, renovare, mutare într-o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să acționeze cu calm și răbdare. 

Vărsător 

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra în conflict cu persoanele dragi, fie că este vorba de prieteni, rude, vecini sau colegi de muncă. Stilul de a se adresa celorlalți este marcat de agresivitate, ironie și au tendința de a jigni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să urmeze regulile de bază ale unui dialog, să-și asculte interlocutorul și să nu ridice tonul. Pot apărea rupturi în relații.

Pești 

Cei născuți în zodia Pești se pot stresa suplimentar astăzi pe baza unor nemulțumiri legate de partea financiar-contabilă. Nativii pot descoperi nereguli în acte, facturi restante, carduri expirate și termene de plată urgente, fapt ce-i va dezechilibra și le va induce o stare de disconfort organică. De asemenea, pentru o parte dintre nativi se poate crea un context neplăcut ca urmare a unei sume de bani în posesia căreia nu pot intra prea curând.

 

 

Lasă un comentariu