Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 9 IULIE

09 Iulie 2018 - 
Foto: realitatea.net Foto: realitatea.net

 Berbec

 

Poate fi o zi în care să ai nevoie de mai multă răbdare, dar și să îți construiești o judecată corectă în orice situație, fără exagerări și fără interpretări personalizate.

Taur

Poți pierde mult mai mult și mult mai multe decât crezi, dacă vei decide să treci peste voința celor dragi. Degeaba trăiești cu senzația că ai dreptate, dacă ei sunt de altă părere…

Gemeni

Pot să apară complicații greu de prevăzut la locul de muncă, fie pe fondul unor probleme de sănătate, fie pentru că te simți nedreptățit și, din acest motiv, nu mai ai chef de nimic, potrivit libertatea.ro.

Rac

Este o zi a reacțiilor exagerate, mai ales față de cei dragi. Chiar dacă ești îndreptățit să îi refuzi când îți cer ceva, contează foarte mult cum o faci, tonul pe care îl folosești și vorbele alese.

 Leu

Discuțiile cu cei din familie pot duce la și mai multe probleme decât ai în prezent, poate și pentru că nu discuți cu cine trebuie sau nimeni nu este atent, de fapt, la ce spune celălalt.

 Fecioară

Deplasările pot deveni problematice, discuțiile obișnuite se îndreaptă într-un sens nedorit și tu te întrebi, revoltat, ce se petrece. Este suficient să fii înțelegător în orice situație.

 Balanță

Încerci să culegi informații de la prietenii pe care îi respecți în mod deosebit și să le aplici în propria viață, ca să te apropii de reușitele lor.

Scorpion

Comunicarea cu superiorii este precară și de aceea nici nu ar trebui să te implici prea mult în astfel de discuții, mai ales dacă nu ești sigur că te bucuri de întreaga lor atenție.

 Săgetător

 

Îți pui întrebări grele, care pot influența multe dintre domeniile vieții tale de acum înainte. Răspunsurile vor fi și ele pe măsură, de aceea, nici nu e cazul să te grăbești.

Capricorn

Găsești foarte greu canalul potrivit de comunicare cu prietenii sau cu protectorii tăi. Se pare că ai încălcat termenii unei înțelegeri și nu te mai bucuri de aceeași încredere ca în trecut.

 Vărsător

Este foarte posibil să ajungi la concluzii greșite în legătură cu o asociere sau un parteneriat – poate fi vorba de relația de cuplu sau de una profesională.

 Pești

Este foarte important să respecți limitele propriei competențe și să cedezi unele responsabilități, cele care te depășesc, colegilor care sunt pregătiți pentru asta.

Lasă un comentariu