Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscopul zilei: Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 11 IULIE

11 Iulie 2018 - 

Berbec: Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor bani.

 

Taur: Luna în Gemeni activează astăzi zona prietenilor şi anturajului, astfel că e posibil să percepi atmosfera ca fiind destul de încărcată, dinamica şi epuizantă uneori. Parcă toţi vor să te întrebe ceva sau să-ţi ceară ceva şi fiecare vrea să se facă auzit cu tot dinadinsul. Aşadar, e esenţial să fii atent în ce conversaţii te implici şi căror invitaţii/cereri le dai curs, astfel încât să fii sincer cu tine şi să-ţi conservi energia şi resursele.

Gemeni: Tu ai nevoie de odihnă, relaxare şi discreţie. Lună în Gemeni în contextul astral actual agita destul demult minţile oamenilor şi aduce în discuţie multe informaţii şi direcţii de judecată, destul de departe de adevăr. De asemenea, ascute limbile şi se spun multe cuvinte, unele regretabile. Aşadar, ascultă mai mult, vorbeşte mai puţin şi apoi triază totul bazându-te pe intuiţie şi bun simţ. Darul acestei zile sunt revelaţiile, veştile şi răspunsurile interioare.

Rac: Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise, potrivit A1.ro.

Leu: Te complaci într-o stare de lene şi renunţare care nu te reprezintă, dar nu te afli în cea mai stimulativa companie. Cei din jurul tău par învinşi şi te influenţează şi pe tine să aluneci pe panta pesimismului alături de ei. Nu te lăsa dominat de atitudinea lor negativistă, pasivă, fatalista chiar, de parcă toate ar merge oricum rău. 

Fecioara: Cum siguranţa materială este esenţială pentru tine, astăzi probabil te gândeşti la soluţii în acest sens, pe care ai şi şansa să le găseşti. Însă, atenţie la tendinţa de a risipi prea multă energie şi eventual prea mulţi bani în capricii de moment şi în investiţii făcute din frustrare. E esenţial, de asemenea, să fii cu băgare de seamă la cuvinte, mai ales în discuţii care vizează banii şi afacerile. Nu promite mai mult decât poţi/vrei să faci.

Balanţa: Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieşte la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe. Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe nişte inamici, ci ca pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.

Scorpion: Luna va trece în semnul tău solar, iar contextul astral este unul destul de ambiguu. E destul de tentant să priveşti în mai multe direcţii simultan, să te risipeşti în activităţi multe începute şi neterminte ori să te încâlceşti în propriile gânduri care de multe ori rezultă din zumzetul exterior. Aşadar, astăzi fă lucrurile pe îndelete, evita deciziile importante şi fii mai îngăduitor, atât cu tine cât şi cu cei din jur.

Săgetător: Singur, nu poţi repara o situaţie care te macină, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ţi se va mai părea la fel de greu! Ai pe cineva alături care pune umărul la problema ta, şi cine altcineva te înţelege şi te susţine mai bine dacă nu familia? Ajunge doar să spui ce te doare şi va sări în ajutorul tău la nevoie! 

Capricorn: Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă. Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. 

Vărsător: Ziua aceasta îţi poate aduce în egală măsură, atât daruri şi favoruri (în prima parte a zilei, cu precădere), cât şi dezamăgiri în special de la prieteni. Cea mai constructivă şi sănătoasă atitudine este aceea lipsită de aşteptări şi condiţii, indiferent cât de apropiaţi îţi sunt oamenii vizaţi. Pe de altă parte, e posibil să existe tensiuni în cadrul unui grup, din cauza unor dezacorduri cu privire la un proiect. Ai răbdare să se limpezească apele şi să ai toate detaliile înainte să iei decizii.

Pești: În cazul tău, poate exista destul de mult freamăt la locul de muncă, astfel că multe cuvinte zboară din gură înainte să fie văzute şi gândite. De aceea, e bine să fii conştient de această energie a zilei şi să-ţi păstrezi, pe cât posibil, criticile şi poveştile pentru tine.

Lasă un comentariu