Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 8 noiembrie

08 Noiembrie 2018 - 

O zi cu adevărat extraordinară în dragoste. Fie că e vorba de prima iubire sau o nouă cucerire, lucrurile se desfășoară cu o viteză uluitoare pentru unele zodii. Pe planul carierei sunt probleme de rezolvat, dar și mulți bani la mijloc. Cu atenție și răbdare toate vor decurge conform planului.

 

BERBEC Majoritatea planurilor de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor arătate, cu autoritate, de Saturn din Capricorn. Astăzi poţi progresa în rezolvarea problemelor sentimentale. „Repede şi bine” este crezul tău în această zi şi interesele tale personale, mai ales cele sentimentale avansează în direcţia dorită. Atenţie la „răcelile” de toamnă şi la durerile de cap altele decat cele provocate de sentimente, de amor. Berbecii, cel puţin o bună parte dintre ei, trebuie să-şi suplinească nevoia de ronţăială cu „ceva verde” – sau cu ceva vitamine.

TAUR Stelele iţi sortesc o zi bună, nu ai foarte mult de lucru, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi cumpărăturile şi relaţiile sociale bune. Fii prudent, calm şi precaut, când discuţi, negociezi şi mai ales în convorbirile la mobil! Nu promite nimic! Ziua de azi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi în domeniul profesional. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău.

GEMENI Conjunctura benefică, cu Mercur favorabil, încă nu este retrograd, te îndreptăţește să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, cel putin in dragoste. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu.

RAC O veste care îţi pare a fi bună! Viaţa merge înainte şi datele se schimbă mereu. Cu informaţiile pe care le-ai avut ai luat o hotărâre care a părut că este cea mai bună. Doar nu eşti propriul duşman ca să-ţi faci singur rău? Apoi datele s-au schimbat şi hotărârea nu ţi-a mai părut cea mai bună. Totuşi, te simţi din ce in ce mai in formă, cu mai multă energie şi dinamism, şi aceasta chiar dacă vremea este capricioasă şi pare că devine friguroasă, iar presiunea atmosferică variază mult.

LEU Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. Azi păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi fii cooperant şi mai practic. Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Trebuie să faci bani, nu să te gândeşti la ei! Astăzi te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indrăzneţe, mai ales dacă lucrezi in domeniul creatiei. Creaţie care poate fi un nou fel de zacuscă de ciuperci, sau o variantă de tocaniţă à la jupâneasa.

FECIOARĂ Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Poţi găsi ceva informaţii care să te îndrepte către o afacere nouă. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat. Astăzi poţi să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea. Puţin sport nu ar strica: sală, bazin, poate chiar o sauna, sau macar plimbări in aer curat.

BALANŢA Zodiacul în general benefic te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul familiei tale.

SCORPION Nu poţi să placi la toată lumea, cauza este caracterul tău. Dar nici nu poţi să-ţi schimbi mereu caracterul, ca să placi. Aşa că astăzi nu mai filozofa şi concentrează-te pe problemele tale cotidiene! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Initiative care astazi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii şi vrei să te plictiseşti singur, nu în grup.

SĂGETĂTOR Eşti în formă bună şi asta este foarte avantajos. Ai de luat o decizie, eşti la o răscruce în viaţa ta. Dar nu te grăbi, ia lucrurile foarte în serios pe îndelete şi într-o ordine naturală! Nu mai bombăni, că poate fi mai rau! Arta de a face avere are două căi: să câştigi mult sau să consumi puţin. Confucius spunea că ţăranul chinez este un om fericit şi sănătos pentru că este modest şi harnic. Pe atunci nu existau bănci. Astăzi, pe seară stelele spun să-ţi oferi o distracţie, poate la un club plăcut, poate la un spectacol sau concert. Cultura nu intră în economie.

CAPRICORN Nu te simti bine, ba iti curge si nasul! Si atmosfera, unde lucrezi, este plină de electricitate, gata să tune şi să fulgere. Păstrează-ţi calmul şi foloseşte batiste de unică folosinţă! Nu pune la inimă bârfele şi vorbele in doi peri, mai ales daca provin de la femeile din anturajul tau - ai aspecte negative in zodiile feminine. Daca vrei să scapi de o relaţie, atunci astăzi este ziua. Spune-i că studiul sau munca iţi ia tot timpul şi că oricum, în curând, pleci din ţara !

VĂRSĂTOR Ziua este sub culorile optimismului şi ale reuşite. Reuşeşti să te adaptezi rapid la schimbările şi problemele zilei, rezolvând cât şi cum se poate. Nu prea eşti atent, dar nu pierzi nimic! Nu te lasa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să legi noi prietenii. Atenţie la regimul alimentar şi la răceli. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte.

PEŞTI Eşti agitat, unele informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicaţiile inutile, poți s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele tale urgente şi lasă zvonurile! Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie a nativilor din zodie. In aceasta perioadă, cu aspecte complexe, unii dintre nativi nu se simt în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. Ca să-ţi impui punctul de vedere personal trebuie sa vorbeşti cu convingere şi patimă, atunci lipsa de argumente nu se prea observa.

 

Lasă un comentariu